Műsorújság
RTL Most

Kezd felpörögni az élet az új X-Men film körül

Sorra érkeznek a hírek, az új concept artok és a set fotók az X-Men: Apokalipszis forgatásáról, köszönhetően a rendezőnek, Bryan Singernek. Hála-hála!
Kép: InterCom

A legújabb hír Kodi Smit-McPhee érkezéséről szól, melyet ki más kürtölt volna világgá, mint a jó öreg Singer, akinek érdemes rátapadni az Instagram fiókjára a forgatások ideje alatt, hiszen szorgosan csepegteti a képeket a követőinek.

No, de a lényeg, hogy a fiatal McPhee lesz Árnyék, akit a második X-Men filmben Alan Cumming alakított. A karakter visszatérésére majd egy évvel ezelőtt, még Az eljövendő múlt napjainak premiere előtt utalgatott a rendező. Az utalgatásból pedig tettek következtek.

Kép: Bryan Singer Twitter (@bryanjaysinger)

McPhee ezzel egy olyan fiatal stábhoz csatlakozik, amelyben megannyi - már felnőttként megismert - mutáns fiatalkori énje tér vissza a vászonra: Sophie Turner Jean Grey, Alexandra Shipp Ciklon, Tye Sheridan pedig Küklopsz szerepébe bújik majd.

A forgatás hamarosan indul, persze arról ne feledkezzünk meg, hogy a casting még javában zajlik. Persze a főgonosz személyét már egy ideje ismerjük, aki nem más lesz, mint Oscar Isaac. Az új arcok pedig Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult mellé csatlakoznak majd.

És akkor az új concept art, amiről már fentebb dadogtunk pár szót:

Kép: Bryan Singer Twitter (@bryanjaysinger)

És persze X professzor kerekesszéke is begurult a képbe:

Kép: Bryan Singer Twitter (@bryanjaysinger)

A film 2016. május 27-én érkezik a mozikba!

Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók