Műsorújság
RTL Most

Itt az új X-Men: Apokalipszis trailer!

Azt hittük az új X-Men film beharangozóját már nem lehet fokozni, de a legújabb trailerrel ismét csak elérték, hogy a hideg futkosson a hátunkon!
Ezt már tényleg csak a filmmel lehet majd überelni, legalábbis reméljük, különben végünk!

A legújabb X-Men: Apokalipszis trailer az előzőnél is hatásosabb, arról nem is beszélve, hogy a Super Bowlon bemutatott spotból ismert Coldplay - Don’t Panic című számának átdolgozását ismét élvezettel hallgathatjuk.

A film középpontjában a világot leigázni készülő Apokalipszis ősi mutáns áll. Terve, hogy elpusztítsa az emberiséget és az ellenszegülő X-Menek közül is néhányat. Újdonságként azt is megtudhatjuk, hogyan alakul át emberből szupererős, gonosz mutánssá (őt nem mellesleg Oscar Isaac alakítja).„Felejts el mindent, amiről azt gondolod, hogy ismered” – mondja Mystique (Jennifer Lawrence), Charles Xavier fiatal mutáns tanítványainak, majd rögtön láthatjuk, ahogy Apokalipszis (Oscar Isaac) megfojtja.Természetesen nemcsak  kettőjüket láthatjuk az új előzetesben:

Visszatér Magneto (Michael Fassbender), Charles Xavier (James McAvoy) előbb hajjal, majd később kopaszon, de találkozhatunk régi ismerősökkel is az X-Men: Az elsők című filmből, mint például Havokkal (Lucas Till). Ugyanakkor közelebbről láthatjuk a xavier intézmény diákjait: Jane Grey-t (Sophie Turner), Scott Summers-t (Thy Sheridan) és Ciklont (Alexandra Shipp) is. Megismerhetünk eddig nem látott új mutánsokat is: Psylocke és Árnyék, valamint Angyal személyében.

Az előzetes alapján a film ugyanolyan akciódúsnak ígérkezik, mint elődjei és ahogy elnéztük, a látványban sem kell csalódnunk, Bryan Singer és csapata ezúttal is kitettek magukért.

Mi pedig már alig várjuk, hogy 2016 májusában, hazánkba is megérkezzen Apokalipszis a négy lovasával!

Itt megnézhetitek az előzetest:
 

Képek Tumblr 
Forrás: Entertainment Weekly

 

Legnézettebb videók