Műsorújság
RTL Most

Íme, a Csodanő, aki mindenkit kenterbe ver!

A héten rajtol a mozikban a Batman Superman ellen című hőseposz, amelyben ugyan Ben Affleck és Henry Cavill viszik a prímet, ámde a hősies amazonról sem feledkezhetünk meg, aki feltűnik az oldalukon. Lássuk, mit érdemes tudni a gyönyörű Gal Gadotról!

Amikor bejelentették, hogy Gal Gadot kelti majd életre Zack Snyder filmjében a Csodanőt, sokan kételkedtek a készítők döntésében. Nem mintha ez a nő már ne lenne önmagában egy csoda, azonban rengetegen felrótták neki, hogy belőle nem sok erőt és harcias mozdulatot néznének ki, lévén nem igazán izmos teremtés. Pedig ha tudnák, hogy kiről is beszélnek…

De akkor jöjjenek az érdekességek a színésznőről!

A most 30 éves Gal Gadot Izraelben született, ahol 2004-ben megnyert egy szépségversenyt, így ő lett Miss Izrael abban az évben. Illetve a világversenyen is képviselhette hazáját.

Ezek után egy éles váltással jelentkezett a seregbe, ahol két évig szolgált. Harci kiképzést kapott, és természetesen a fegyverhasználatra is megtanították. Többek között ezek a képességei győzték meg Justin Lin rendezőt, hogy szerződtesse a lányt a Halálos iramban filmjeire. Nem is meglepő, hogy Gadot minden mutatványt maga csinált, nem akarta, hogy egy kaszkadőr dolgozzon helyette.


Miután leszerelt, ismét visszafordult a 19 éves korában megkezdett útra és modellkedni kezdett. Ez pedig idővel a filmes szakmához vezetett, ahogy az általában lenni szokott.

Gadot már jó pár filmben megmutatta magát, de a Csodanőt megelőzően még nem osztottak rá kiemelkedőbb, főszereplőként is aposztrofálható szerepeket. Négy Halálos iramban (4, 5, 6, 7) filmben szerepelt eddig, feltűnt a Kéjjel-nappalban Tom Cruise és Cameron Diaz oldalán, és egyéb kisebb alkotásokban is. 2016 és az utána következő időszak viszont már tényleg az övé lehet, hiszen éppen most forog az önálló Csodanő film, és már az Igazság Ligája filmek is készülőben vannak. Sőt, Ryan Reynolds-szal is lesz egy közös mozijuk (Criminal).


Viszont korábban is megcsíphette volna magának a sztárságot, ha a 2008-as Quantum csendjében őt választják meg Bond lánynak, nem pedig Olga Kurylenkót. Lehet, hogy Daniel Craig és mi is jobban jártunk volna, ha ez összejön neki?

Persze, a csajok között nem volt harag… habár a sors később visszaütött Kurylenkónak, amikor ő bukta be a sokat emlegetett Csodanő szerepét Gadot miatt.


És ha már megint visszatértünk Wonder Womanhez: rögtön három filmre is szerződtették, úgyhogy jó ideig nem kell aggódnia a betevő miatt. Nem mintha amúgy rá lenne szorulva a pénzre: férjével ugyanis saját szállodájuk van Tel-Avivban. Igen-igen hotel, ráadásul öt csillagos.

És mindennek tetejébe a dolgozó nő szerepe mellett még anyuka is. A négy éves Alma többször is meglátogatta anyukáját a Batman Superman ellen forgatásán, ahol a jelmeze láttán a kislányának azonnal kikerekedett a szeme:
 

„Anya, ha rajtad tiara van, akkor te királynő vagy, én pedig egy hercegnő?” – kérdezte a pindúr.
 


Az anyaság, a feleség szerepkör és a munka mellett persze marad idő a szórakozásra is: Gadot köztudottan imádja a motorokat, és van is egy sajátja, amit előszeretettel sétáltat meg. Nem hagyja ám porosodni a garázsban. Emellett nagy sportőrült, szinte nincs olyan mozgásforma, amit ne próbálna ki.

Lényeg a lényegben, annak ellenére, hogy sokan ellene voltak, hogy ő az első nem amerikai Csodanő, hogy Zack Snyder filmje az eddigi egyik leggyengébb szuperhősfilm, a színészekre nem lehet panasz a filmjükben, és izgatottan várjuk, hogy Gadot egyedül mit hoz majd ki a karakteréből. Veled vagyunk Wonder Woman!


Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr, Instagram

Legnézettebb videók