Műsorújság
RTL Most

Daisy Ridley-ből tényleg Lara Croft lehet!

A Star Wars: Az ébredő Erő fiatal sztárját egyre jobban a szárnyára kapja a hírnév, legutóbb az alakja miatt támadták, most pedig az egykoron Angelina Jolie által megformált kebelcsoda és sírrabló bőrébe bújhat.
Egy ideje már mennek a találgatások és a pletykák, hogy vajon tényleg esélyes lehet-e a fiatal színésznő Lara Croft szerepére. Most azonban maga Ridley erősítette meg, hogy nem légből kapott őrültség a hír: komolyan tárgyalásokat folytat a szereppel kapcsolatban.
 

„Most épp arra várok, hogy valaki azt mondja: téged akarunk, csináljuk!” – mondta.


Eddig azonban még nem találkozott a forgatókönyvvel, és még a hívás sem érkezett, hogy ő lett a kiválasztott.

Legutóbb Jolie bújt a sírrabló bőrébe...

Esetében az is izgalmas tényező, hogy ha esetleg a közeljövőben kezdenék el a sírrablós reboot fogatását, akkor azt hogyan tudná bele kalkulálni az időrendjébe – jelenleg ugyanis a Star Wars nyolcadik részén dolgozik. De Ridley szerint simán beleférne az idejébe.

Persze, nagy támogatói is akadnak a projekttel kapcsolatban, hiszen SW-s kollégája és jóbarátja John Boyega – akit Ridley csak mogyorónak becéz – is bevallotta, hogy már régóta kipécézte Lara Croft szerepére Daisy-t:


„Nemrég játszottam a Lara Crofttal… és azonnal írtam Daisy-nek, hogy ez a karakter Te vagy! Neked kell megkapnod a szerepet.” – nyilatkozta Boyega.


Persze, az internet népe már rá is kattant a témára, és megkezdték a Daisy-féle Lara Croft plakátok gyártását:Az ébredő Erő akciójeleneteit elnézve, mi is csak egyetérteni tudunk Boyegával és persze a felpörgött rajongókkal, Ridley simán elvinné a hátán az akcióhősnő kalandjait is!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók