Műsorújság
RTL Most

Áprilisban megkezdik a Justice League forgatását!

Minden a Batman v Superman körül forog, de a készítők máris robbantottak: a Suicide Squad után rögtön egy Justice Leauge filmmel örvendeztetik meg a rajongókat. Sőt, még több DC film készülhet el a jövőben!
Vége tehát a várakozásnak, újabb epikus történet kerül megfilmesítésre.

Zack Snyder nemrég egy képet posztolt Jason Mamoaval, mellyel egyúttal meg is erősítették, hogy a Batman v Superman bemutatása után rögtön megkezdik a munkálatokat a Justice Leauge film első részén. Tehát idén áprilisban nem mások bújnak a hősök jelmezeibe, mint Ezra Miller (Flash), Ray Fischer (Cyborg) és a már említett Jason Mamoa (Aquaman).

Kép:Twitter
Snyder egyébként így nyilatkozott a film kapcsán:

„Könnyűnek tűnik, hogy behozzuk az összes szuperhőst egy sztoriba, de meg is kell teremteni nekik a világot, amiben létezhetnek. Ez már nehezebb, de a rajongók egy oldalon akarják látni az összes kedvencüket.”

Ahogy az a képen is látható, Flash jelmeze is már csak arra vár, hogy magára öltse valaki.

2007-ben már úgy volt, lesz egy Justice Leauge film, azonban több okból sem jöhetett létre. Ilyen például, az hogy a felkért rendező, George Miller éppen elfoglalt volt a Mad Max: A harag útja forgatásával.

A Batman v Superman végül utat nyitott a filmnek és vele együtt a DC hősök tengerének. A filmben rögtön feltűnik Wonder Woman, ami a karakter első élőszereplős film szerepe hetvenöt éves létezése óta. 2005-ben egyébként már volt róla szó, hogy megfilmesítsék a leghíresebb női karaktert, azonban végül nem lett belőle semmi. Most úgy néz ki megkapja a már megérdemelt főszerepét is saját mozijában, melyet 2017 júniusára terveznek és a karaktert, ahogy az előbbi filmben úgy ismét Gal Galdot alakítja majd.

Kép:Tumblr
Mellette, a többi szuperhős is megkapja majd a saját filmjét. 2018-ban Flash és Aquaman is a mozikba kerülhet, akárcsak a 2020-as évekre datált Cyborg és a legújabb Zöld Lámpás is, akiről még nem tudni ki személyesítheti meg.

Ugyanakkor, valószínűleg készül újabb Batman film is Ben Affleck főszereplésével - sőt, lehet, hogy ő lesz a rendezője is -, és reményeink szerint, a Justice Leauge második részét is megtekinthetjük majd.

A készítők azt is elárulták, hogy mindkét Justice Leauge rész forgatása több helyszínen történik majd, Dél-Anglia és London különböző részein, valamint Izlandon, emellett pedig próbálják rávenni Amber Heard színésznőt, hogy játssza el Mera karakterét, Aquaman feleségét a filmekben.

Ez persze még mind a jövő zenéje, de addig is alig várjuk a Superman v Batman moziba kerülését!

Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók