Műsorújság
RTL Most

Arany Málna 2015 jelöltek: Ezek a tavalyi év legrosszabbjai

A jeles díjátadóra február 21-én kerül sor, ekkor kapják meg a tavalyi év legrosszabb alkotásai, filmesei és színészei a maguk “elismerését”. Addig is mutatjuk a jelölteket.
Gondoltátok volna, hogy az idei már a 35. Golden Raspberry Award? A Razzies, illetve Razzie Award néven is emlegetett díjátadót még 1980-ban alapították, az esemény célja pedig nem más, mint felhívni a figyelmet az adott esztendő legrosszabb filmművészeti “alkotásaira”. Íme az idei jelöltek:
 

Legrosszabb színész

Kirk Cameron (Saving Christmas)
Nicolas Cage (Left Behind)
Kellan Lutz (Herkules legendája)
Seth MacFarlane (Hogyan rohanj a veszTEDbe)
Adam Sandler (Kavarás)
 

Legrosszabb férfi mellékszereplő

Mel Gibson (The Expendables - A feláldozhatók 3.)
Kelsey Grammer (The Expendables - A feláldozhatók 3., Óz, a hatalmas, Think Like a Man Too és Trannies #4)
Shaquille O'Neal (Kavarás)
Arnold Schwarzenegger (The Expendables - A feláldozhatók 3.)
Kiefer Sutherland (Pompeji)
 

Legrosszabb színésznő

Drew Barrymore (Kavarás)
Cameron Diaz (A csajok bosszúja és Szexvideó)
Melissa McCarthy (Tammy)
Charlize Theron (Hogyan rohanj a veszTEDbe)
Gaia Weiss (Herkules legendája)
 

Legrosszabb női mellékszereplő

Cameron Diaz (Annie)
Megan Fox (Tini nindzsa teknőcök)
Nicola Peltz (Transformers: A kihalás kora)
Susan Sarandon (Tammy)
Brigitte Ridenour (Saving Christmas)
 

Legrosszabb rendező

Michael Bay (Transformers: A kihalás kora)
Darren Doane (Saving Christmas)
Renny Harlin (Herkules legendája)
Jonathan Liebesman (Tini nindzsa teknőcök)
Seth MacFarlane (Hogyan rohanj a veszTEDbe)
 

Legrosszabb film

Saving Christmas
Left Behind
Herkules legendája
Tini nindzsa teknőcök
Transformers: A kihalás kora
 

Legrosszabb remake/koppintás/folytatás

Annie
Atlas Shrugged: Who Is John Galt?
Herkules legendája
Tini nindzsa teknőcök
Transformers: A kihalás kora
 

Legrosszabb filmes páros

Bármelyik két robot, színész, vagy robotszínész (Transformers: A kihalás kora)
Kirk Cameron és az egója (Saving Christmas)
Cameron Diaz és Jason Segel (Szexvideó)
Kellan Lutz és bármelyik has-, mell-, vagy lábizma (Herkules legendája)
Seth McFarlane és Charlize Theron (Hogyan rohanj a veszTEDbe)
 

Legrosszabb forgatókönyv

Saving Christmas – írta Darren Doane és Cheston Hervey
Left Behind – írta Paul LaLonde és John Patus
Szexvideó – írta Kate Angelo, Jason Segel és Nicholas Stoller
Transformers: A kihalás kora – írta Ehren Kruger
Tini nindzsa teknőcök - írta Evan Daugherty, Andre Nemec és Josh Applebaum
 

Trónukról letaszított korábbi Arany Málna díjasok

Ben Affleck, Az Argo-akció és a Holtodiglan miatt
Jennifer Aniston, a Cake miatt
Mike Myers a Supermensch: The Legend of Shep Gordon miatt
Keanu Reeves a John Wick miatt
Kristen Stewart a Camp X-Ray miatt
 
Annak, aki esetleg huncut módon átugrotta a jelölteket, következzen most a tömör lényeg: a legtöbb jelöléssel a Transformers “büszkélkedhet” (7), őt követi fej-fej mellett a Saving Christmas és a Herkules legendája (6-6), harmadikként pedig a Tini nindzsa teknőcök támadnak (5). Az viszont örök rejtély marad, hogy a “Legrosszabb remake, koppintás, vagy folytatás” kategóriában miért nem szerepelnek az Asylum stúdió “alkotásai”. Ti kikre/melyik filmekre tennétek a voksotokat?

Hasonló videók

  • A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal (Breckin Meyer) is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront...

  • Az éjszakai munkából hazatérő Jillt (Amanda Seyfried) döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt (Emily Wickersham) elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

  • Az angol miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák az angol főváros összes nevezetességét. Csak három ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, Mike Banning (Gerard Butler), a titkosszolgálat vezetője és Benjamin Asher (Aaron Eckhart) angol ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

  • Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

  • Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

  • Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

  • Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

  • Will Strongholddal (Michael Angarano) szemben nagyok az elvárások. Szülei, Steve (Kurt Russell) és Josie (Kelly Preston) a világ legnépszerűbb és legbátrabb szuperhősei. Nem csoda, ha a szuperhős-csemeték sulijában mindenki nagy várakozással tekint az érkezése elé. A srác azonban csalódást okoz. Még egyetlen szuper képessége sem fejlődött ki. Egyik nap azonban felbukkan a főgonosz, aki nemcsak barátait és az iskolát, de Will családját is halálos veszélybe sodorja. Itt az ideje, hogy Will végre szuperhős legyen…

  • Charlotte (Diane Keaton) tökéletes karácsonyról álmodik, és mindent el is követ ennek érdekében. Az idillt semmi nem ronthatja el, még az a tény se, hogy házassága Sammel (John Goodman) romokban, a lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) meglehetősen frusztrált, míg fiuk, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni. De a többiek se különbek. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) a börtönbe tart, apja, Bucky (Alan Arkin) pedig karácsonyi ajándékként egy pincérnőt, Rubyt (Amanda Seyfried) viszi haza. Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál?

  • Maria Altmann (Helen Mirren), az idős zsidó asszony hosszú útra kel, hogy visszaszerezze a nácik által elrabolt családi kincseit, köztük Klimt híres festményét. Tapasztalatlan, de vakmerő fiatal ügyvédjével, Randy Schönberggel (Ryan Reynolds) hosszas küzdelem elé néznek az osztrák elittel és az amerikai legfelsőbb bírósággal szemben. Az út során Mariának a családjához kötődő, súlyos tényekkel is szembe kell néznie.

Legnézettebb videók