Műsorújság
RTL Most

Amikor Star-Lord gatyájából kihúznak egy szendvicset

Chris Pratt, Chris Evans és Jimmy Fallon úgy döntöttek, hogy Cumberbatch példájából tanulva, bele trollkodnak pár gyanútlan ember fotójába. Szemétkedés kimaxolva.
Kép: Youtube videó

Az Egyesült Államokban óriási hype tombol a Super Bowl körül. Mi errefelé csupán az új trailerek láttán jövünk izgalomba, no meg ugye akkor is, ha kedvenc szuperhőseink, jóarc műsorvezetőkkel karöltve adják arra a fejüket, hogy a nagy meccs előtt-után fotózkodó focirajongók képeibe ugrálnak, táncolnak, esznek, arcoskodnak és igazából le sem lehet fedni szavakkal, hogy mekkora állatságokat csinálnak.

Mi persze csak irigykedhetünk a közös fotók miatt, hiszen ki ne mondaná szívesen, hogy Star-Lord és Amerika kapitány éppen az ő képen harap egy szendvicsbe? Alant lehet meglesni az őrült videót:
 


Persze Chris és Chris története Jimmy Fallonon túl kezdődött és folytatódott, ugyanis a szuperhősök a két döntös csapat óriási drukkerei, csupán annyi volt a bökkenő, hogy miközben Pratt Seahawk rajongó, Evans a New England Patriots-nak drukkol – ha bárkinek mond bármit is a két név, akkor yeah. Úgyhogy fogadtak, hogy amelyikük csapata veszít, az beöltözik a jelmezébe és úgy látogat el egy gyerekkórházba.

Végül Star-Lord húzta a rövidebbet, a kicsik és Evans nagy örömére:


Kép: Twitter (@chris_haven)

 

És persze a kínzás része is megvolt a vereségnek, hiszen Prattnek alá kellett írnia egy Patriots mezt, nagy volt a fájdalom, mint látható:
 

Kép: Twitter (@chris_haven)

 

A két Chris nem mellesleg 27.000 dollárnyi adományt gyűjtött össze a #TwitterBowl 2015 égisze alatt, amit a bostoni gyerekkórháznak ajánlottak fel.

Micsoda arcok!

Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók