Műsorújság
RTL Most

Ahol a hősök születnek: John Boyega gyerekeket lepett meg

A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja John Boyega hőshöz méltóan, beteg gyerekek felvidításával töltött egy napot. A színész Star Wars-os játékokkal lepte meg a kicsiket, amivel életre szóló élményt nyújtott az apróságoknak.
John Boyega segítségére volt egy különleges rajongó, akinek a kedvenc karaktere a színész által megformált Finn.

Az 5 éves Daniel Bell-t nem is olyan régen agydaganattal diagnosztizálták, a kisfiú kívánsága pedig az volt, hogy találkozhasson kedvencével. A kissrác Finn jelmezében segédkezett a játékosztásban. Sőt, közös kép is készülhetett a két „rohamosztagosról”.A későbbiekben pedig, egy Rey öltözetébe bújt kislány is csatlakozott hozzájuk, miután a fiúk megküzdöttek a kórház várótermében. Azt, hogy a fénykardozást ki nyerte, sajnos nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy mennyire hálás volt Daniel és családja Boyegának. A kisfiú édesanyja ugyanis a Facebookon köszönte meg a színésznek, amit fiáért és társaiért tett:
 

„Nagyon köszönjük, hogy valóra váltottad Daniel kívánságát! Csodálatos volt, nincsenek is szavaim rá. Sosem láttam Danielt ilyen boldognak!”


A 23 éves színész azt nyilatkozta, amikor hallott ifjú rajongójáról, mindenképpen megakarta ragadni a lehetőséget, hogy találkozhasson vele, valamint nagyon örült, hogy láthatta a többi gyereket és, hogy egy ennyire pozitív dolog részese lehetett.Boyega egyébként híres arról, hogy közvetlen a rajongóival, saját bevallása szerint, szeretne visszaadni minden szeretetet, amit kap.

Reméljük, még sok ilyen percet okoz a Star Wars rajongóknak a valóéletben, illetve a film folytatása során egyaránt.


Képek: Instagram
Forrás: Entertainment Weekly, PEOPLEcom

Legnézettebb videók