Műsorújság
RTL Most

A következő X-Menben James McAvoy is kopasz X Professzor lesz

Az X-Men új generációs X Professzora, alias James McAvoy végre megvált barna hajzuhatagától, és magára öltötte a karakter ikonikus külsejét.
Kép: InterCom


Egyre jobban szeretjük Bryan Singert, hiszen nincs nála nagyobb spoiler-huszár a XXI. század rendezői között: közösségi oldalain ugyanis megállíthatatlanul osztja meg a legújabb képeket a forgatásokról, a rajongóknak pedig nem is kell több, néhány elhintett hírmorzsánál.

Jelenleg az X-Men: Apokalipszis forgatásán fotózgat kitartóan – valószínű, hogy ez lesz az utolsó X-Men filmje amúgy –, és most nagyhalat kapott lencsevégre: James McAvoyt a sminkes szekcióban, miközben kopasszá varázsolják a maszkmesterek. Ez pedig nem jelent mást, minthogy X Professzor végre megkapja a képregényekben és az eredeti filmekben elhíresült külsejét. Patrick Stewart után szabadon, ugye…
 

Kép: Bryan Singer Instagram


A rajongók többsége nem igazán tudott azonosulni az új professzorral – pedig McAvoy kiválóan hozza a karaktert –, többek között azért mert a képregényekkel ellentétben dús hajzata nemigen felelt meg az elvárásaiknak. Ezt Az eljövendő múlt napjaiban ráadásul még megfejelték nemkevés borostával is.

Az átalakulás azonban tagadhatatlanul megkezdődött: egyrészt az előző részben már tolókocsiba került a sérülése miatt, az Apokalipszisben pedig… a fenti kép mindent elárul.

Kíváncsian várjuk, hogyan vezetik majd fel a hajhullást, a képregényekben ugyanis az ereje miatt már a gimi végére teljesen kopasz a bölcs X-Men Yoda. Nem féltjük Singert, ezt is biztosan frankón megoldja majd.


Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók