Műsorújság
RTL Most

Peti egyre nehezebben bírja a szerelme nélkül

A kóla után a mai adásban a kávé és a csoki jelentősége értékelődött fel. De volt szerelmi vívódás, újra lecsapott a celebciklon és végül valaki megint hazament.
Balázsék új műsorvezetőtársa kezdi magát egyre otthonosabban érezni a reflektorfényben.Ez a táborlakókról már nem feltétlenül mondható el, nekik nem volt könnyű éjszakájuk, ugyanis a mindenféle állathangoktól nehezen jött álom a szemükre. Ennek megfelelően a reggel sem indult egyszerűen. Cooky férfiasan bevallotta, hogy ő bizony befosott. Mikor Éva felébredt, jó szokásához híven méltatlankodni kezdett: ő szegény kecske miatt nem tudott aludni, és kijelentette, hogy el is költözik az álalt mellől. Majd elérkezett az újabb kincsvadászat ideje, ezúttal Éva, Zsuzsa, Pityu és Cooky indulhatott szerencsét próbálni. A játékosoknak élő vízvezetéket kellett formálni, mert csak így szerezhették meg a kincset érő kódot. Eközben a táborban Andi és Peti lelkizni kezdett. Az énekes éppen azon vívódott, hogy hiányzik neki a barátnője, és hogy jót tesz-e egy 3 hetes kapcsolatnak ez a távollét.
 
A kincsesláda kávét, kólát, csokit és sok egyéb finomságot rejtett,  a celebeket viszont kemény próbatétel elé állították. Ha lemondanak a kincsekről, Peti lehetőséget kap, hogy hazatelefonáljon a barátnőjének. Ebben ismét parázs vita alakult ki a táborlakók között, valaki egyből visszatette volna a finomságot, Éva és Aleska viszont makacsul kitartott amellett, hogy egy kéthetes kapcsolat nem ér meg ekkora hűhót. Bárdos András azzal próbálta meggyőzni a lányokat, hogy bár ezek a dolgok most fontosnak tűnnek, ha hazamennek és véget ér a műsor, akkor mindenki arra fog csak emlékezni, hogy rendes emberként viselkedtek-e. Éva az érvelése közben még Andival is összehajtott, szerinte a táncoslány álszenten viselkedik. Hosszas vívódás és lelkizés után végül Éva kötélnek állt, és lemondott az édességről. Hogy azért tette, mert tényleg megesett a szíve Petin, vagy csak mert félt attól, hogy a többiek önzőnek fogják tartani, talán sose derül ki.

Új nap új bátorságpróba. Ezúttal azonban mindenkinek menni kellett és sokak bánatára Pákó lett a főszereplő, vagyis rajta múlhat egyedül a siker vagy a kudarc. A többieknek egy perc alatt lepörgött a szemük előtt, hogy ma se lesz vacsora.A játék az első szériából már megismert celebciklon volt: mondanunk se kell, volt esés-kelés, kúszás-mászás a végén pedig katarzis és örömmámor. Pákó ugyanis ezúttal nem maradt szégyenben, megszerezték a maximális 10 csillagot.
 


Pákó dicsősége azonban nem tartott sokáig. Este már jött az újabb veszekedés, mert a Didikirály nem mosogatott el maga után egyből. Érdekes módon, pont az az ember állt mellé és kicsit tüzelte fel a többiek ellen, akivel tegnap a műsor eddigi legkeményebb balhéját produkálták. Éva kicsit megsajnálta Pákót, mert szerinte mindenki őt csicskáztatja. Pákó így kicsit felheccelve kikérte magának mindezt, de mielőtt eldurvult volna a vita, Bunyós Pityu helyre rakott mindenkit.
 
Majd Balázs és Jani újra elindultak a táborba, hogy közöljék, ma este is el kell hagynia valakinek a dzsungelt.Másodikként Pars Krisztiánnak kellett távoznia. Az atlétát a többi sportolóhoz hasonlóan szintén az éhezés viselte meg a legjobban, de a játékot magát nagyon szerette, különösen a társaság és a csapategység fog majd neki hiányozni. A beszélgetés közben Balázs többször úgy kiáltott fel, hogy „ne haragudj, de fel kell vennem a sünt” – a kis állat ugyanis kamikaze ugrással időnként levetette magát az asztalról.

Krisztián tehát kiesett, így már csak kilencen maradtak versenyben. Holnap jön Éva és Aleska bokszmeccse, érdemes lesz akkor is velünk tartani!

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston.
 
 

Legnézettebb videók