Műsorújság
RTL Most

Pákó miatt éheznek a dzsungellakók

Pákó minden lyukban kígyót lát, ez a fóbia odáig vezetett, hogy üres maradt mindenki gyomra, a Didikirály pedig közellenséggé vált.
Bárdos András reményekkel telve ébredt, azt gondolta, Pákó csak egy rossz álom volt és már nem is lesz ott, de ott volt. Cooky körbevezette a táborban az új jövevényt, a szigeten lelkiztek is egy kicsit, ahol Pákó bevallotta Cooky-nak, ő a legszimpatikusabb neki. Ezután jött a fekete leves, a beavatás. Pityu és Pars Krisztián gondoskodott arról, hogy Pákónak is emlékezetes legyen az érkezése, és lelógatták a hídról.

Persze folytatódott az Aleskás-sztori is. András tanácsára Peti a folyónak öntötte ki szívét, egy sziklát bámulva esedezett Angéla bocsánatáért, bevallott mindent. Bár megőrült a gondolattól, hogy nem kap választ, de bízott benne, hogy Angéla megbocsát neki ezért a botlásért.

Ezután Pákó Aleskával dalolászva, nagy vidáman indult kincsvadászatra. Felolvasta a feladatot, Aleska próbálta értelmezni, de a logikával mindketten hadilábon álltak. Aleska bármit kitalált, Pákó ugrott, de a megoldáshoz nem jutottak közelebb.Pákó megállt egy pillanatra és megállapította, aki ezt a játékot kitalálta, az egy „kocsog”, majd közölte Aleskával, hogy az ő hibája, hogy nem nyertek semmit. A többiek csalódottak voltak, a dühét mindenki Pákón vezette el.A celebek szerencsétlenségére Pákó indulhatott bátorságpróbára is. Megtiltották neki, hogy kimondja a bűvös mondatot, a Celeb vagyok, ments ki innent!. Cooky még meg is fenyegette, hogy kitagadja, Molnár Andi meg hatalmas boci szemekkel kérlelte, hozzon neki csillagot, mert éhen hal. Pákó a próba elején még nagy mellénnyel mondta, hogy bármi áron megszerzi a csillagokat. Balázs „megnyugtatta”, ha valami megcsípi, inkább húzza ki a kezét, mert egy csillag sem ér annyit, hogy valami levágja. Pityu egyből rákontrázott, hogy dehogynem! Pityu ült a széken és mintha beakadt volna a lemez, hajtogatta: nyúlj má’ be, nyúlj má’ be…! Pákó nem bírta rávenni magát, ugrott hátra 3 métert, amint ráfogott egy kígyóra vagy egy kígyónak vélt bármilyen állatra.

Balázsék közölték, a másik lyukban egy édes kis zsiráf van, de nem tudták átvágni, Pákó szerint abban is kígyó volt. A táborba közben egy csomag érkezett, egy jégbe hűtött kóla, amelyhez nem nyúlhattak a kincsvadászat sikertelensége miatt. Cooky totál kiakadt, szemezett a kólával, legszívesebben az egészet megitta volna. Közben Pákó még mindig nem szerzett egy csillagot sem, Pityu megelégelte, elkapta a karját és betuszkolta a lyukba. Szíve szerint már az egész embert bedugta volna abba a kis résbe, ugyanis végül 0 csillaggal távoztak. Pityunak eldurrant az agya, pofonnal fenyegette Pákót.Közben újabb levél érkezett a táborba: egy feltétellel megihatták a kólát, ha minden táborlakó egy órán keresztül táncolva és szökellve közlekedik. Cooky rá is kezdett, a többiek pedig mellé álltak és megdolgoztak a kóláért. Cooky soha nem fogja elfelejteni nekik ezt a kedvességet, de le volt döbbenve, mire képesek egy italért.Pákó nem mert visszamenni a táborba, szégyellte magát, Pityu taszigálta, még a folyóba is beleestek.Pityu már kezdett ideges lenni, mondta Pákónak, ezt te közlöd a többiekkel, ez a te „misztéked”! Pákó sírdogált, fogta a fejét, majd bocsánatot kért mindenkitől. Pityu eljátszotta a celebeknek, mit vágott le Pákó. Nyertes Zsuzsa nagyon megértő volt, Éva viszont lekevert volna neki egy pofont. A Didikirály egyből ráment volna a kólára, de a többiek letiltották róla. Cooky leszidta, amiért még ő mártírkodik. Pars Krisztián besokallt, így inkább miszlikre aprított egy farönköt mérgében, mint hogy olyat csináljon Pákóval, amit később megbánhat. Pityu szíve szerint eltörné a nigériai srác kezét vagy lábát, hogy ne mehessen többet bátorságpróbára. Közben Peti és András megállapították, hogy ez a Pákó nagy játékos, mert értelmes fiú és csak játssza az infantilist.
 
Pákó főzni szeretett volna este, de közölték a többiek, maximum őt tudnák nyársra húzni, ugyanis nem szerzett semmi ételt. Cooky szerint egyszerűen pofátlan Pákó. Bárdos András sem volt vidám, mert másfél napja semmit nem evett. Pákó bocsánatot kért mindenkitől még egyszer este, majd bevonult a riportszobába és imádkozva, sírva ételért könyörgött, majd visszaült a tűz mellé és várta a csodát. Érkezett is egy zacskó, amelyben volt 11 darab földimogyoró. Pityu ráparancsolt Pákóra, hogy meg ne merje enni, a többiek jobb híján azt falatozták.

Balázsék végül ismét bementek a táborba és közölték, hogy Puskás Petinek kell mennie a következő bátorságpróbára. Ja és ma is tanulhattunk valamit, kiderült ugyanis, hogy Dél-Afrikában a Balázs szó herét jelent.

Hétfőn 21 órától tartsatok velünk, mert tanúi lehettek a Celeb vagyok, ments ki innen! történetének legdurvább veszekedésének! Íme egy kis ízelítő!

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók