Műsorújság
RTL Most

Pákó érkezésével szétszakadt a tábor

Pákó mint egy atombomba, úgy robbant be a dzsungelbe, és szépen mindent fel is forgatott, elkezdődött a klikkesedés. Volt még szerelmi vívódás, száműzetés és durcizás.
Lehörpintették a táborlakók a kétszer lefőzött kávészerű meleg löttyöt, majd kincsvadászatra indult Cooky és Kriszta, akik ekkor még nem is sejtették, hamarosan péppé verik őket. Cooky tele gatyával és nindzsa-technikával indult az afrikai harcos ellen, 10 másodperc után már a földön is volt.Az ellenfelet már ismerhettük a „Borzalmak büféjéből”, most se húzta mosolyra a száját, inkább gyilkos mozdulatokkal püfölte, lökdöste celebjeinket, sőt még ugrált is rajtuk.Cooky úgy felszívta magát ezen, hogy végül összeszedte minden erejét és nekiment a harcosnak, így megszerezték a ládát. Éva tudta a helyes választ Pityuról, így jutottak édességhez, amelytől mindenki repeset a boldogságtól.

Elérkezett a bátorságpróba ideje, Bárdos András és Molnár Andi útnak is indult, közben Éva megkérte Pityut, tanítsa meg bokszolni, mert ki szeretné ütni Aleskát. András próbált alkudozni Balázsékkal, de nem volt mese, menni kellett a „Csúszásveszélybe”. András picit elveszett a részletekben, végül mind a 10 csillagot megszerezték. Közben a táborban is érdekes beszélgetésnek lehettünk fültanúi. Kiderült, Aleskát és Petit gyengéd szálak fűzték egymáshoz, sőt, még mindig nagyon bírják egymást, de Peti bevallotta, azért tűnt el az utóbbi hetekben, mert találkozott egy lánnyal, aki nagyon fontos lett számára. Peti kicsit kínosan érezte magát, zavartan vakargatta a szakállát.Aleska azt a feladatot kapta, hogy tanítson be egy győzelmi táncot Évának és Krisztának, és ezzel várják a bátorságpróbáról érkezőket. Éva persze húzta a száját, Kriszta javasolta, hogy Évával egy pszichológusnak komolyabban is kéne foglalkoznia. Aleska más módszerhez folyamodott, megbüntette Évát és száműzte a szigetre. Éva őrjöngött, káromkodott, mindenkit szidott. Szerinte ez nem a szeressük egymást gyerekek tábor, elege van abból, hogy mindenki jópofizik a másikkal.A többiek ünnepeltek, táncoltak, addig Éva ordított, hogy ne óbégassanak, mert nem tud aludni.Éva látta, hogy nem hiányzik senkinek és jól érzik magukat nélküle is, de szerinte ez őket minősíti. Aleska elárulta Bárdos Andrásnak, hogy a legjobban az idegesíti az olyan lányokat, mint Éva, ha higgadtak maradnak velük szemben, bármennyire is örjöngenek. András rájött, sok a közös benne és Aleskában. A lánynak végül megesett a szíve a VV hősön, és vitt neki egy kis kolbászt. Éva azonban közölte, nem ilyen kolbászhoz szokott, és zavarta is, hogy ősellenségétől, Aleskától kapta, ezért bevágta a durcit és visszavitte az ételt. A táborlakók ezután egyöntetűen megszavazták, hogy visszamehessen Éva hozzájuk. Aleska ébresztette Évát és közölte a jóhírt, de Évát nem nagyon hatotta meg a dolog. Andi kérte Évát, hogy mesélje el az ő verzióját, de Éva nem akarta. Peti viszont elmondta Andrásnak az Aleskás-sztorit, hogy könnyítsen a lelkén, András azonban felvetett egy sokkal komolyabb problémát, miszerint Angéla, az új barátnő most a tévéből fogja megtudni ezt az egészet. Petinek le is fagyott a mosoly az arcáról.

Balázsék, mikor bevitték a rejtélyes dobozt, a táborlakók találgatták, mi lehet benne. Aleska félt, hogy vadállat lesz, végül kiugrott Pákó, hát Aleska félelme nem volt alaptalan.Pákó hatalmas elánnal üdvözölt mindenkit, azonban mikor megtudták, hogy ő is játékos lesz, rögtön csak a kecske mellett kapott helyet. Pákó leszögezte, hogy a többiek vannak nála vendégségben, mert ez az ő hazája, itt minden az övé. Éva nagyon örült a Didikirálynak, mert szerinte a többiek rém unalmasak és ő majd feldobja a hangulatot. Bunyós Pityuval rá is zendítettek az Add ide a didit című örökzöld slágerre, Bárdos András ekkor vonult el aludni. Pákó csak pörgött és pörgött, a kis szigetre pedig szépen szállingózni kezdtek a celebek, akiknek too much volt a srác. Andi, Puskás Peti és Nyertes Zsuzsa a távolból figyelt, és azon gondolkozott, hogy fogják ezt túlélni.

Balázsék meglátogatták a táborlakókat, érdeklődtek Pákóról. Éva örült, hogy kapott egy új játékszert, kiderült, Bárdos András nekiadta az ágyát, Cooky pedig testvérének fogadta. Pákó éjszakája rosszul telt, nem nagyon aludt és még el is ázott, ráadásul közölték vele, hogy neki kell mennie a következő bátorságpróbára, ahol Pityu lesz a segítője. Balázsék előre elárulták, nagyon érdekes bátorságpróbát láthatunk vasárnap, Pákó és Pityu ugyanis kicsit összebunyózott, végül mindketten a folyóban kötöttek ki.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók