Műsorújság
RTL Most

Majdnem tettlegességig fajult a legdurvább balhé

A dzsungelben minden apróság felértékelődik. A Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja például egy korty kóla miatt robbant ki. Még le sem nyugodtak a kedélyek, jött az újabb hidegzuhany: már ma el kellett hagyni valakinek a dzsungelt.
 
Mivel Éva és Aleska között elég feszült volt a viszony, ezért azt a feladatot kapták, hogy bokszmeccsen mérjék össze az erejüket. Bunyós Pityunak kellett mindkét lányt külön-külön felkészíteni. Éva nagyon örült a feladatnak, mert így végre péppé verheti Aleskát, így nagy elánnal vetette bele magát az edzésbe. Pityu szerint Éva ütései jók, de a kondíciója hagy némi kívánnivalót maga után. Aleska viszont fürge és sokat sportol, így az erőnléte is sokkal jobb. Az edzések közötti szünetekben jutott idő egy kis tréfára is: Éva rávette Pákót, hogy lopja el mindenki fogkeféjét, és rejtse el a WC-ben. A heccre azonban hamar fény derült, András ugyanis rajtakapta Pákót akció közben. Éva persze angyali arccal úgy tette, mintha mit sem tudna az egészről.

Két bejátszó között Balázs és Jani bemutatták új segítőtársukat. Charlie-t ugyanis megsütötték és helyette egy jóval csendesebb műsorvezető társat kaptak.

Majd elérkezett egy újabb kincsvadászat, Aleskának és Andinak kellett mennie. Éva persze rögtön felháborodott, hogy Aleskát már hamadjára küldik, míg ő még nem is volt. A mai kincsvadászat abból állt, hogy a két lánynak addig kellett zuhanyoznia, amíg a szappanba rejtett kulcs elő nem került.A sikeresen elvégzett kincskeresés jutalma egy zacskó chips volt, aminek a táborlakók úgy örültek, mint a gyerekek a karácsonyfának.

A „Dzsungelkaraoke” nevű bátorságpróbára Puskás Petit küldték a szavazók. Ennek ő kezdetben nagyon örült, mert már kezdte magát feleslegesnek érezni. Valószínűleg ez a nézete csak addig tartotta magát, míg a nyakában nem landolt a csirkelábas madártoll egyveleg.A feladat ugyanis az volt, hogy ismert slágereket kellett énekelnie, miközben mindenféle „zavaró tényezőt” öntöttek rá. Szegénynek nem volt egyszerű dolga, csillag ugyanis csak akkor járt, ha hibátlanul énekelte el a dal szövegét. Peti azonban nagyszerűen állta a sarat, jöhetett csirkeláb, madártoll, kígyó, mindenféle undorító lötty. És Balázsék – jó szokásukhoz híven, most sem kímélték a próbázó celebet. Peti annyira beleélte magát a feladatba, hogy mikor utolsóként saját dalát kellett elénekelnie, mintha fel se tűnt volna neki, hogy nyakig állt a trutyiban.Míg Peti próbált rendületlenül helytállni, a táborban a tetőfokára hágtak az indulatok. Aleska ugyanis kitalálta, hogy rejtsék el Cooky kóláját. Pákó azonban nem elégedett meg ennyivel, egyből beleivott az üdítőbe. Cooky mikor nem találta kedvenc itókáját, egyből Pákót vonta felelősségre, aki persze rögtön bemártotta Aleskát is. A lány viszont azzal védekezett, hogy ártatlan viccnek indult az egész, nem gondolta, hogy ez lesz belőle.A többiek teljesen kiakadtak a Didikirály legújabb húzásán és nem is rejtették véka alá a véleményüket. Ebből természetesen Éva sem maradhatott ki: szó szót követett és kialakult a Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja. Olyannyira felforrósodtak az indulatok, hogy a vita majdnem tettlegességig fajult közöttük.Nem sokkal később Cooky próbálta meg Pákót vigasztalni és jobb belátásra bírni, ami igen jól sikerült, hiszen Pákó bocsánatot kért Évától, majd egy öleléssel le is zárták a vitát.

A balhé rövid elemezgetése után Balázs és Jani elindultak a táborba, hogy közöljék, már ma haza kell mennie valamelyiküknek. A kiesés hidegzuhanyként érte a celebeket, nem gondolták volna, hogy ilyen hamar eljön ennek az ideje. Kriszta kapta a legkevesebb szavazatot, így elsőként neki kellett elhagyni a dzsungelt. Állítása szerint nagyon jól érezte magát, bár az biztos, hogy ez a játék sokkal keményebb, mint amilyennek otthonró, a tévé előtt ülve elképzelte.
 
A teljes adást visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók