Műsorújság
RTL Most

Bréking: Újabb celeb érkezett a dzsungelbe!

Nincs unalom a dzsungelben és nyugalom sem. És nem csak azért, mert ezt Éva nem hagyná. A táborlakóknak olyan meglepetésben volt részük, amire álmukban sem gondoltak volna. Van, aki még rémálmában sem.
 
Évának úgy tűnik lételeme a feszültség, anélkül létezni sem bír. Már reggel bal lábbal kelt ki az ágyból, mert Aleska és Cooky beszélgetése felébresztette. Ahogy magához tért, egyből rápirított riválisára, hogy azonnal menjen mosogatni, mert állítása szerint eddig jófej volt, de most már elfogyott a türelme. András kissé rezignált arccal számolt be később a reggel történéseiről, azt mondta, hogy ha Évának rossz a kedve, mindenki menekülne előle.

Majd érkezett a szokásos levél, Peti és András indulhatott kincsvadászatra. Amíg ők keményen küzdöttek, a táborban maradt lányoknak divatbemutatót kellett tartaniuk. Ehhez természetesen kellékeket is kaptak. Éva persze itt is nehezményezett valamit: dagadtnak érezte magát és semmi kedve nem volt parádézni. Hiába mondták neki a többiek, hogy neki legalább van melle, Éva annyival nyugtázta a bókot, hogy „de hát ez szilikon, basszus”! A dzsungel királynője címért folytatott harcot mindenki nagyon komolyan vette és próbált mindenki testhez illő szerepet választani magának. Zsuzsa nagy igyekeztében még le is huppant a földre egy pillanatra.
 


Aleska pedig szexi táncott lejtett.Majd megszületett a döntés: a rögtönzött zsűri Andinak ítélte oda a legjobb produkcióért járó címet.
A verseny végére megérkeztek a kincsvadászok, a helyes válasz jutalma, pedig ezúttal kávét ért. Az örömködés végére társaságot is kapott a kis csapat, megérkeztek az erdő lakói, a majmok. Cooky némileg félve figyelte az állatokat, de a többség természetesen odáig volt a szőrmókokért. Puskás Peti szinte már könyörgött, hogy támadják meg őket, mert így legalább lenne majom-közeli élménye. Aleska egyből megfejtette a jelenséget, szerinte a majmok a kecskékre jöttek.

Celebjeink életébe váratlan fordulat köszöntött be, most már semmi nem marad a régiben. Érkezett ugyanis valaki, aki 11-ként költözhet be a dzsungelbe. Valaki, aki itthon van ezen a kontinensen, akinek minden fűszál, és minden madár ismerős: nem más, mint Pákó.A didikrály nem mindennapi utazási élményeit ecsetelte, majd szoros barátságba került Charlie-val is.Mielőtt azonban Pákó megérkezne a táborba, lássuk, hogyan szerepelt Aleska és Éva a „borzalmak büféjében”. Éva meglehetősen nagy elánnal vetette bele magát a feladatba, a mozgó földigilisztákat rekordgyorsasággal fogyasztotta el és hasonlóan járt el az óriáscsótánnyal is. Majd élvezettel ugrott fejest a strucc ánusz nyújtotta örömökbe is. Végül az antilop here következett, amit Éva lazán csak a libamájhoz hasonlított. Egyetlen dolog volt, amire nem tudott igent mondani: a halszemre. Nagylelkűen át is passzolta a feladatot Aleskának, aki vonakodva akart nekiállni az evésnek. Balázs szerint, nem lesz ez olyan nagy dolog, hiszen Aleskának voltak már ennél szörnyebb dolgok is a szájában.

Aleska végül kötélnek állt, bár a halszem csak többszöri nekifutásra ment le a torkán.Ezután áttértek az élő fogásokra: Éva azonban itt is igazi terminátorként viselkedett, előbb egy óriáspondrót gyűrt le, majd egy gazella péniszt falt fel élvezettel. Balázsék nem győztek csodálkozni Éva teljesítményén,a lakoma végül 10 csillagot hozott a konyhára.

Az online szavazás értelmében Bárdos András mehet a csúszásveszély nevű bátorságpróbára. Párja pedig olyan valaki lesz, akivel a táncparketten már volt alkalmuk bizonyítani.

Közben Pákó egy ládában érkezett meg a dzsungelbe. A táborlakóknak külön a lelkére kötötték, hogy óvatosan bánjanak a jövevénnyel, hagyják pihenni, mert nagyon sokat utazott. Ezt az ígéretet azonban nem igazán tudták betartani, mert egyből elkezdték emelgetni a dobozt. De hogy mit szóltak Pákó érkezéséhez és hogyan fogadják a didkirályt a többiek, az a holnapi adásból kiderül!

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók