Műsorújság
RTL Most

Zsuzsa Joe-nak: „Van egy fiad…”

Joe váratlan hívást kapott édesanyjától. Teó visszautasította Karolát. Laura megpróbálta becsapni Lalit.

Joe nagyon meglepődik, mikor reggel felhívja az anyja, Zsuzsa. Azonnal Szolnokra kell mennie, sürgősen el kell mondania neki valamit. Joe feldúltan elindul a szülővárosába. Lehet, hogy a szülei megtudták, hogy gyilkossággal vádolják? Joe itt kénytelen bevallani a szüleinek, hogy talán ártatlanul börtönbe kell mennie. Joe apját nem éri váratlanul a hír, mivel úgyis lúzernek tartotta a fiát. De az anyja olyan hírrel áll elő, amitől elakad Joe szava.
 


Karola reggel alig tud elszakadni Teótól, és megint túlságosan nyomul, amitől a férfi végleg besokall. Teó egy menő autót bérel pár órára Nitrónak, aki egyre inkább leveszi a lábáról Karolát. Egy különleges helyre akarja meghívni, de ő a kezdetben hezitál, majd miután Teó megjelenik a tetováló szalonban és közli, hogy mégsem tudja vele a ma estét tölteni, Karola úgy dönt, elmegy Nitróval és csak azért is jól érzi magát.
 


Laura pánikba esik, mikor reggel azt hiszi megölte Lali egyik görényét. Elhatározza, hogy keres a halott görény helyett egy hasonmást, amivel becsaphatja Lalit. Végül talál is egyet, amelyik ugyanúgy néz ki, de nagyon nagy ára van. Visszaérve az albérletbe, azt hiszik Evelinnel és Nikivel, hogy lebuktak, mikor Lali észreveszi a tetszhalott görényt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók