KERESÉS search-close

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

szerző:
2018.08.03. 21:30

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

Miután Marci ellopta Teó számára Tamás jegygyűrűjét, Teó pedig zálogba adta azt, a férfi most annyi pénzt akar keresni a pókerezéssel, hogy teljen belőle egy közös lakásra saját maga és a fiai számára. Bencének megvan ugyan a véleménye Teó tervéről, de végül hagyja behálózni magát és áldását adja az apja terveire. Később viszont kénytelen keserűen megbánni: Teó veszít, és nem tudja kifizetni az adósságát egy erőszakos pókerjátékosnak. A pókercápa egyből eltöri Marci egyik ujját és dühösen közli, hogy sokkal rosszabb dolgok várnak Teóra és a fiaira, ha nem fizet hamarosan.
 


Miután Danit feljelentették, Lili ráébred, hogy tennie kell valamit, hogy megvédje az exét. Amikor nem viszi őt előrébb a Xéniával való heves konfrontáció, akkor eldönti, hogy csapdát állít a lánynak. Eljátssza Xéniának a lakóhajón, hogy kettesben vannak, és kicsikar belőle egy vallomást. Karesz és Mesi azonban – akik elbújtak – mindent hallottak, Xénia pedig lelepleződik. Miután Dani hálásan megköszöni, amit tett, Lili újra reménykedni kezd, hogy kibékülnek és még több is lehet köztük.
 


Tamara és Joe titokban találkoznak Gyöngyi hétvégi házában, azonban megzavarja őket Gyöngyi és Bécy, akik szintén titkos pásztorórát szerveztek oda. Tamara és Joe elbújnak és kénytelenek sokkolódva végignézni a Gyöngyi és Bécy közt kibontakozó szexet, mielőtt ténylegesen sikerül észrevétlenül elmenekülniük.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való