KERESÉS search-close

Tamás Márknak: „Ha még egyszer meglátlak, visszakerülsz a börtönbe”

szerző:
2018.03.14. 22:55

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Teó meghívta Márkot sörözni, miközben abban bízott, hogy valahogy csak sikerül felbíztatnia a férfit, hogy ne adja fel Szofit. Ám véletlenül összefutottak Szofival, aki dühösen leszögezte, hogy soha többé nem akarja látni Márkot, és durván letolja bátyját is a próbálkozás miatt, hogy ne próbálja összehozni Márkkal.

Amikor reggel a ház lakói tudomást szereztek Lili terhességéről, illetve az abortuszról, Danira még nagyobb nyomás helyeződött. Dani később Karolának öntötte ki a szívét, és közben rájött, hogy az abortusz összeegyeztethetetlen a lelkiismeretével, ezért az utolsó pillanatban megpróbálta megakadályozni a beavatkozást.

Eljött az idő, hogy Gábor beváltsa a fogadás tétjét, vagyis pinkre kell festetnie a kocsiját, de az utolsó pillanatban mégis visszakozott. Joe és Lali azonban követték, és elkötötték a kocsiját. Gabinak ezután az átfestett autóval még el is kellett vinnie a barátait egy körre.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való