Műsorújság
RTL Most

Tamás és Szofi esküvői előkészületein teljes káosz uralkodott

Az esküvő előtt pár nappal Szofi és Tamás is problémás helyzetbe keveredtek. Joe megpróbálta megbeszélni Tamarával a korábbi csókjukat.

Reggel Tamás és Szofi nagyon izgatottak, hiszen hétfőn esküvő! Barátaik azonban a nagy pillanatig még elválasztják őket egymástól. Szofi egésznapos csajbulit tart a lakosztályában, ahol felkészülnek az esküvőre, miközben Bécy, Tamás tanújaként ragaszkodik hozzá, hogy már reggel megkapja a jegygyűrűket. Nem sokkal később megtörténik a katasztrófa: Bécy be akarja tanítani Rockynak, hogy ő vigye oda a hátán a jegygyűrűket az ifjú párnak, de a kutya lenyeli a gyűrűket.

Joe megjelent Szofi csajbuliján, hogy beszéljen Tamarával a korábbi csókjukról. Tami azonban kijelentette, hogy az előző este hiba volt, majd faképnél hagyta a férfit. Eközben Teó is színrelépett, hogy lebeszélje Szofit az esküvőről. Miután húga kiállt Tamás mellett Teó úgy döntött, inkább kibékül Szofival. Később Joe és Tamara újra találkoztak, a férfi pedig kitálalt: Ő igenis harcolni fog Tamiért!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók