Műsorújság
RTL Most

Szofi Tamásnak: „Te elajándékoztad a kutyánkat?!”

Roland minden energiáját a bárba ölte. Tamás megelégelte Pamacsot. Milánnak gondjai akadtak az új munkahelyén.

Miután Tamás reggel elszörnyedve látja, hogy a kutya a klub adópapírjait darabokra tépte, elszakad nála a cérna: Pamacsnak mennie kell! A kuytát odaajándékozza az első járókelőnek, akit meglát, egy idős hölgynek. Szofinak az mondja, hogy a kutya elszökött, mire a lány annyira kétségbe esik, hogy Tamás végül nem bírja tovább, és mindent bevall. Szofi kiborulva követelni kezdi, hogy Tamás azonnal hozza vissza a kutyát.
 


A tegnapi félresikerült megnyitót követően Roland még mindig rosszul van. Az egyedüli reménysugár, hogy Borival megint kicsit közelebb kerültek egymáshoz. Azon fáradozik, hogy ma megint kinyissa a bárt, ezúttal sikerrel. Némi nehézség árán, de sikerül összehoznia egy sikeres napot, amiben Teó és Bence is nagy szerepet játszanak. Teljesen euforikus állapotba kerül, de mikor hazaér, megint oda az öröme.
 


Milán örül, hogy a munkája révén támogatni tudja Kareszt és Tedit, de a fizetése sajnos hamar elmegy a Bécynek fizetendő lakbérre. Megesküszik, hogy pizzafutárként majd többet keres, de a nap során egyik katasztrófa éri a másikat, míg már nem bírja tovább, és feladja.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók