KERESÉS search-close

Orsi az anyjának: „Te tetted tönkre az életem…”

szerző:
2018.09.12. 22:00

Orsi meglátogatta az édesanyját. Isabel békülni próbált Evelinnel. Karesz elhatározta, hogy felkutatja a húgát.

Orsi reggel nagyon ideges, mert ma látogatja meg az anyját a börtönben a születésnapja alkalmából. Abban reménykedik, hogy Zsuzsa megváltozott a börtönben és tanult a hibáiból. Orsi tűri, hogy a beszélgetés kínosan indul, de amikor Zsuzsa áradozni kezd arról, mi mindent tervez a lányával a szabadulása után, Orsinál elszakad a cérna, mivel szerinte az anyja soha az életben nem fog megváltozni.
 


Reggel Isabel találkozót kér Evelintől egy kávézóban, ahol elmondja, hogy ő és Bécy tényleg szeretik egymást, és hogy mennyire bántja, hogy Bécy lánya ilyen ellenséges vele. Evelin viszont nem hajlandó a békülésre, és ellenséges hangulatban válnak el egymástól. Evelin elhatározza, hogy igenis elüldözi Isabelt Bécy mellől. Később sikerül is megszereznie Isabel táskáját, és talál benne egy félreérthető fotót. Amikor azonban kiderül, hogy a képen Isabel és az öccse látható, mire Bécy roppant dühösen kiosztja a lányát.
 


Karesz elhatározza, hogy felkutatja a húgát. Lilinek sikerül meggyőznie Kareszt, hogy el kell mennie a szüleihez, ha meg akarja szerezni a húga nevelőszüleinek címét. De a mostohaapjának, Vilmosnak köszönhetően elfajul a helyzet, mert a férfi nekitámad Karesznek. Később Lilinek sikerül kicsalogatnia Karesz anyjából, a kis Karolina címét, így Lili és Karesz közösen elmennek a megadott címre.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való