Műsorújság
RTL Most

Montenegróban fotózták ÉNB Alexát

Montenegróban egy különleges helyszínen a Klinci Resortban - ahol korábban világhírű divatmárkák is tartottak bemutatót -, fotózták Alexát és Tamarát az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két sztárját.

"Életem egyik legprofibb fotózása volt Tamarával és két montenegrói lánnyal. Nagyon tetszett a különleges helyszín, a helyi fotóssal megvolt a szükséges kémia, jól megértettük egymást. Tamara is nagyon ügyes volt, egy-két dolgot tanítottam neki és aztán már úgy pózolt mint egy igazi profi." - mondta Alexa, aki ráadásul saját magának választhatott ruhákat.

 

"Én először egy bézs ruhát választottam, mert a karakteres arcomhoz egy letisztultabb darabot szerettem volna, ami ellensúlyozza a karakteres vonásaimat. A kék ruhát a medencés helyszínhez választottam, hiszen nagyon jól illet a környezetbe, ráadásul imádom ezt a színt." - tette hozzá Alexa, aki beleszeretett a mediterrán országba.

 

"Montenegró egy csoda, ha tehetném, minden hónapban itt töltenék pár napot, hiszen minden adott a kikapcsolódáshoz." - fejezte be a mongol származású szépség.

 

 

Legnézettebb videók