Műsorújság
RTL Most

Milán: „Egy lúzer vagyok, egy nulla…”

Joe ügyét felülvizsgálták. Milán segítséget kért édesanyjától. Roland és Bori kételyekkel küszködtek.

Gábor nem igazán hiszi, hogy a sztárügyvédnő, Dr. Bihari sikert érhet el Joe előzetes letartóztatásának felülvizsgálata során. De Joe érdekében úrrá lesz kételyein, sőt még barátját is bátorítani próbálja, mielőtt Joe belép a tárgyalóterembe. Gábort érzelmileg sokkolja a hír, hogy Joe szabadlábra kerülhet a tárgyalásig, amennyiben kifizeti a kiszabott 30 millió forintos óvadékot.
 


Milánt sokkolja, amikor reggel észreveszi, hogy az Emergency Futár furgonjának kiszúrták a kerekét. Mivel a kiszállítási vállalkozásukhoz nélkülözhetetlen a kocsi, feltétlenül meg kell javíttatnia. Ebben a szükséghelyzetben kénytelen az anyjánál pénzért kuncsorogni, aki azonban elutasítja. Az anyja ráadásul később tanúja lesz, hogy Milán elfogadhatatlan módon viselkedik a zöldségesben egy vásárlóval. Csalódottan a fia szemére veti, hogy tényleg igaza van az apjának, Milán haszontalan semmirekellő.
 


Bori reggel nagyon felidegesíti magát azon a káoszon, ami Rolanddal közös szobájukban uralkodik. Most együtt laknak itt – és ő szeretné, ha szép környezet venné körül őket. De Roland nem igazán partner a takarításban, így Bori maga lát munkának. Roland azonban totál kiakad, mert úgy érzi, hogy Bori erőszakosan beleavatkozik a dolgaiba. Miközben Borit kétségek fogják el azzal kapcsolatban, hogy Roland valóban be akarja-e engedni őt az életébe, a fiú attól tart, hogy Bori teljesen uralni fogja az életét és az életterét.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók