Műsorújság
RTL Most

Milán bebizonyítja Mesinek, mennyire odáig van érte

Hajni és Mesi beszólása után Milán aggódni kezdett, hogy nem elég jó Mesihez, és elhatározta, hogy elvarázsolja a lányt egy romantikus városnézéssel...

Hajni és Mesi reggel elmentek reggeliért, de Milán és Karesz nagyon bunkón viselkedtek velük. Mesi szóvá is tette, mennyire gyerekesek a srácok, Milán pedig elkezdett aggódni, hogy nem elég jó Mesihez.

 

 

 

Az autómosóban Győző és Karesz próbáltak poénkodni Milánnal, de a srác úgy érezte, hogy hálátlan Mesivel. Bár a fiúk nem vették komolyan Milánt, ő a fejébe vette, hogy bebizonyítja: tud normális is lenni. Amikor begurult a mosóba Anti egy rózsaszín cabrióval, Milán bemutatta a srácot a többieknek, aki egy autókölcsönzőbe dolgozik, és elmondta Karcsiéknak, hogy ezzel az autóval Mesit akarja elvarázsolni. Milán megkérte Győzőt, hogy sofőrködjön neki a mai napon, de mivel Győző nemet mondott, Karesz vállalta el a sofőr szerepét.  

 

 

 

Milánék felvették Mesit a városban, ő pedig alig jutott szóhoz a rózsaszín csoda látványától. A szerelmesek a hátsó ülésen romantikáztak, a városnézés után pedig Milán vacsorázni vitte Mesit.

 

 

Bár Karesz is ott volt velük, ő nagyon lehangolt volt, és úgy érezte, ő a felesleges harmadik, és lelépett az étteremből.

 

 

 

Mikor Mesi és Milán visszaértek a hajóra, szeretkezni akartak egymással, de Karesz megzavarta őket. Karcsika vette a lapot, és lelépett a tűzijátékokkal együtt, de Mesi megsajnálta őt, amiért ennyire egyedül van, és kitalálta, hogy összehozza Kareszt valakivel.

 

 

Eközben Botond megbocsátott a féltestvérének, Evelin pedig bosszút állt Grétán.

Legnézettebb videók