Műsorújság
RTL Most

Márk lelépett Karola 20 milliójával

Bori bosszúhadjáratot indított Anna ellen. A klub dolgozói kiakadtak Bécy-re. Evelinék nyélbe ütötték az üzletet Márkkal.

Reggel villámcsapásként éri a hír Tamást, hogy Bécy visszavonja a kiadott szabadságát, mert hirtelen szüksége lesz rá a klub exkluzív partiján. Ráadásul egy kínos jelmez viselésére kényszeríti őt a főnöke, amitől Tamásnál teljesen betelik a pohár. Mikor aztán a többi alkalmazott is kiakad, veszélybe kerül a buli. Tomi a viselkedése ellenére is hajlandó segíteni Bécy-nek egy feltétellel: kérjen bocsánatot minden alkalmazottjától.
 


Miután Roland ismét megcsókolta Annát, majd zavarában sietve elhagyta a várost, Bori kiakad, és sértettségében úgy dönt, hogy kiutálja Annát a házból. Anna hamar felfogja, hogy nehéz idők várnak rá a lakásban, ezért inkább magától kiköltözne. Lili segítségével a lakóhajón gyorsan új szállásra lel, ám amikor hazaér, és meglátja, hogy Bori dühében szétverte az egész szobáját és még a féltve őrzött naplóját is cafatokra tépte, Anna besokall és felveszi a harcot Borival.
 


Teó, Evelin és Karola találkoznak Márkkal, hogy aláírják a szerződést. Miután azonban Karola átadja a pénzt, Márk megszökik vele, Evelin pedig gyanakodni kezd Teóra is, hátha összejátszanak Márkkal. Végül Evelin lépre csalja Márkot: találkozót kér tőle, a helyszínre azonban Teó megy el, aki bizonyítja, hogy semmi köze nem volt az átveréshez és ellátja Márk baját.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók