Műsorújság
RTL Most

Kristóf megcsalta Petrát

Evelin terve bejött. Addig próbálkozott Kristófnál, hogy végül sikerült elcsábítania kiszemeltjét. Kristóf megcsalta Petrát.
Petra elhozta Domit Győrből, majd rögtön össze is veszett kisfia előtt Evelinnel, mert Evelin csúnyán beszélt egy telefonhívás közben. Mivel nem tudták megbeszélni a konfliktusukat, Petra megkérte Kristófot, hogy inkább vegyenek ki egy szobát.

Így is lett, de Kristóf csak nem tudott nyugodni. Béciék házában hagyták Domi labdáját, és ő felajánlotta, hogy elmegy érte. Így is történt, de Evelin becsábított a szobájába, és megtörtént, amit már korábban is meg lehetett jósolni. Kristóf megcsalta Petrát. 
A jelenetért kattints a GIF-re!
Dávid persze rájuk nyitott, Kristóf pedig bevallotta neki, hogy nem érzi jól magát Győrben.Majd elment a hotelbe Petrához, de nem mondta el neki, hogy mi történt, mert Petra folyton arról beszélt, hogy Doiminik mennyire szereti őt. Kristófnak emiatt bűntudata támadt. Evelin és Kristóf románca mellett Milánnak végül sikerült meghódítania Lizát, Joe pedig kibékült Sárival és Robinnal. 

Nézd meg a legújabb epizódot az RTL Most-on, hogy ne maradj le semmiről!

Legnézettebb videók