KERESÉS search-close

Karesz: „Megszakad a szívem anyámért, de nem tudok rajta segíteni…”

szerző:
2019.01.31. 22:20

Karesz tett egy utolsó próbálkozást édesanyjánál. Teó tervet eszelt ki, hogy megszabaduljon Karolától. Tamás állapota rosszabbodott.

Mónika reggel arra kéri Kareszt, hogy menjenek el még egyszer Renátához és győzzék meg, hogy szakítson Vilmossal. Renáta azonban – ahogy várható volt – megmakacsolja magát és el akarja hajtani őket, bár kiderül, hogy monokli van a szeme alatt, ami valószínűleg Vilmostól származik. Karesz megbántottan és csalódottan otthagyja az anyját, majd a lakóhajón összeomlik a barátai előtt…
 


Karola hiába szervezett programot hétvégére magának és Teónak, Teó közli vele, hogy nem ér rá. A férfi számára egyre kényelmetlenebbé válik Karola ragaszkodása, ugyanakkor nem akarja kiadni a lány útját, mert attól tart, hogy akkor Karola a pénzét is kivenné a közös vállalkozásból. Teó elhatározza, hogy egy ravasz terv segítségével szabadul meg a lánytól: rábeszéli egy régi cimboráját, Nitrót, hogy adja ki magát dúsgazdag pasinak, és csábítsa el Karolát. Nitró felkeresi Karolát egy egész hátas tetoválás miatt…
 


Tamásnak reggel annyira fáj a heréje, hogy elfogad egy táncosnőtől egy erős fájdalomcsillapítót. Amikor Bécy észreveszi, hogy a gyógyszer mennyire eltompította Tamást, hazaviszi. Amikor Tamás szemrehányást tesz neki, hogy végső soron ő a felelős a történtekért, Bécy egyáltalán nem mutat megbánást. Tamás erre kiborul és kijelenti, hogy vége a barátságnak! Tamás elmeséli Szofinak, mekkorát csalódott Bécyben, mire Szofi kiborul Bécyn. Eközben Tamás megtudja az orvostól, hogy a műtét immár elkerülhetetlen. Este Bécy bocsánatot kér és kibékülnek.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való