Műsorújság
RTL Most

Karesz: „Lili az utcára dobta a gyerekemet, mint valami szemetet…”

Karesz szembesült Lili tettével. Karola segítséget ajánlott Teónak. Tamás puhatolózni kezdett Szofinál a gyermekvállalást illetően.

Kareszen eluralkodik a pánik, mikor hazaérkezése után meglátja az apatikusan maga elé bámuló Lilit. Nagy nehezen sikerül kiszednie a lányból, hogy mit tett. Kareszt teljesen lesújtja a hír, hogy Lili elhagyta közös gyermeküket, de eltökéli, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. Először szépen, majd agresszíven próbál a lány lelkére beszélni és kéri a segítségét, de Lili teljesen össze van törve. Mikor már nem bírja a rá nehezedő nyomást, hanyatt-homlok elmenekül a hajóról.
 


Karola a mennyekben van, mikor reggel Teónál ébred. Kávézás közben észreveszi, hogy Teó a bár kalkulációit végzi, és cseppet sem boldog, mert az amszterdami pénzéből nem maradt elég. Később Karola meglátogatja őt az edzőteremben, és attól tartva, hogy majd valahonnan kétes helyről szerez pénzt, felajánlja, hogy inkább ő segíti ki a férfit. Teó vonakodik, de elfogadja a pénzt, habár vannak fenntartásai. Karolával együtt közli a jó hírt Rolanddal és Evelinnel, de az ünneplés elmarad, mert Evelin addig játszadozik Karola idegeivel, míg a lány meggondolja magát.
 


Tamás reggel reményekkel telve puhatolózni szeretne Szofinál, hogy mit szólna egy babához, de aztán a kaotikus albis állapotok megakadályozzák ebben. Amikor Szofi ráadásul kijelenti, hogy szereti ezt az itthoni zűrzavaros életet, Tamás totál elbizonytalanodik, és azon tanakodik, hogy vajon mindkettőjüknek ugyanolyan elképzelésük van-e a családról. A nap folyamán aztán tanúja lesz, hogy Szofi milyen kedvesen bánik az egyik kis vendégével. Ez ismét reményt kelt benne és azt hiszi, hogy titokban Szofi is vágyik egy kisbabára, ezért romantikus meglepetést szervez neki.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók