Műsorújság
RTL Most

Joet rendőrök vitték el

Joe élete drámai fordulatot vett, amikor a műhelyből két rendőr elvitte. Gyuszi ugyanis szexuális erőszakkal vádolta! Barbi és az albérlet lakói természetesen mellette álltak, ő azonban tudta, hogy élete alakulása volt a tét.

Joe már reggel Gyuszi jelentkezését várta, majd a nap folyamán többször próbálta elérni a fiút. Később Joe műhelyében megjelentek a rendőrök, akik arra kérték a férfit, tartson velük az őrsre, hogy kihallgathassák. Mikor Joe összezuhanva visszatért, elmondta Gabinak, hogy nem Gyuszi apja, hanem a fiú jelentette fel, méghozzá szexuális zaklatás miatt. Gábor forrongva oktatta ki Joet arról, hogy ő megmondta, nem jó ötlet megbízni a srácban és tönkre fogja tenni Joey életét. Gábor bánta, hogy nem verte meg a fiút. Joe azt is elárulta barátjának, hogy Gyuszi azt mondta a rendőröknek, hogy Joe többször tovább bent tartotta a műhelyben, ahol aztán nemcsak verbálisan, de fizikailag is zaklatta, ezért pedig eljárást indítottak a férfi ellen. Gábor nem értette, hogy lehetett ilyen szemenszedett hazugságot kitalálni, Joe viszont még mindig hitte, hogy nem a fiatal fiú, hanem az apja állt a feljelentés mögött.

 


Joe összetörten ment be a fodrászatba Barbihoz, hogy elmesélje neki a történteket. A lány először azt hitte, a műhellyel van gond, de Joe felvilágosította, hogy Gyuszi szexuális zaklatás vádjával feljelentette őt a rendőrségen. Barbi alig akart hinni a fülének, szerinte a fiú ezt nem gondolhatta komolyan. A férfi teljesen kikelt magából és úgy vázolta a jövőjüket a feleségének. Joe tisztában volt vele, hogy egy ilyen rágalmazás a munkahelyébe, az életébe kerülhet, talán még Budapestről is el kell majd költözniük. Szerinte a felesége nem érezte annak a súlyát, amit mondott neki és nem igazán támogatta. Barbi és a lányok próbálták nyugtatni a könnyeivel küszködő, feldúlt férfit és biztosították őt a támogatásukról.

Barbi azt tanácsolta férjének, látogassák meg Gyusziékat és próbálják meggyőzni őket arról, hogy visszavonják a vádakat. A nap végén a házaspár így is tett ezért, mikor Gyuszi apja fogadta őket, megpróbálták meggyőzni őt és a fiát is, hogy ejtse a rágalmakat, azok után, amit érte tettek.

 


A lány teljesen kibukott, mikor egy szó nélkül kidobták őket a lakásból. Joe és az albérlet lakói a nap végén is még bíztak benne, hogy nem a fiú áll az érthetetlen feljelentés mögött. A férfi mindezek után is úgy gondolta, az igazság kiderülhet.

 

Eközben Sári lefeküdt Patrikkal, Marci viszont elbizonytalanodott Grétivel, való kapcsolatában.

Legnézettebb videók