Műsorújság
RTL Most

Joe megbocsát Barbinak, és új életet kezdenek

Barbi reggel visszautazott Budapestre, és úgy döntött, hogy a házassága megóvása érdekében nem mondja el Joe-nak a félrelépését...

Barbi reggel visszaérkezett a Balcsiról, és először a fodrászatba ment. Alexa nagyon örült a barátnőjének, de Barbi nem volt valami vidám, ugyanis még mindig furdalta a lelkiismeret. Amikor megtudta, hogy Paula Londonban van, úgy döntött, hogy felhívja a lányt. Barbi kiöntötte a szívét Paulának, és megeskette, hogy titokban tartja azt, ami történt. Paula nem értett egyet a barátnőjével, hiszen pont ő papol mindig az őszinteségről, de tiszteletben tartotta Barbi döntését és megígérte, hogy nem mondja el senkinek a megcsalást.

 

 

 

Mikor Barbi hazaért az albérletbe, Joe faggatni kezdte, milyen volt a Balcsin, de érezhető volt a kettejük közti feszültség. A lány kipakolt a bőröndjéből, Joe pedig a konyhában lévő rumlit próbálta eltakarítani, és esze ágában sem volt beszélni a feleségével.

 

 

 

A műhelyben Gábor szóba hozta Barbit, és egy kis lelkizés után Joel belátta, hogy beszélnie kell a feleségével, ugyanis ha nem beszélnek egymással, az csak ront a helyzeten. Amíg Joe Gábornak, Barbi Ildikónak és Alexának öntötte ki a szívét. Azt tanácsolták Barbinak, hogy próbálja meg helyrehozni a kapcsolatát Joe-val, hiszen imádják egymást.

Barbi megfőzte Joe kedvencét, és próbált úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Joe elmondta Barbinak, hogy nem tud túljutni Míra elvesztésén, és fogalma sincs, mikor tudja elengedni a történteket. Szerelmet vallott Barbinak, és megnyugtatta, hogy ezt is át fogják vészelni együtt, hiszen ők összetartoznak. Bár a lány nagyon örült, hogy Joe megbocsátott neki, iszonyú lelkiismeret-furdalás gyötörte a félrelépése miatt.

 

 

Este Barbi és Joe elmentek egy bárba, de a lány képtelen volt feloldódni. Joel felkérte a feleségét táncolni, és miután Barbi ledobta a magassarkút, önfeledten táncoltak pont úgy, mint régen.

 

Eközben Simon visszahozta az életbe Evelint, Roland pedig még közelebb került a céljához.

Legnézettebb videók