Műsorújság
RTL Most

Joe: „Ez a döntés egy korszak végét jelenti…”

Lali megpróbálta lebeszélni Joe-t al albérlet eladásáról. Márknak állást ajánlottak a fodrászatban. Dani bizonyíthatott tanárként.

Lali egyszerűen képtelen volt megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérletet és Budapestet, ezért arra biztatta a lakótársait, hogy lépjenek közbe. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára is kitartott döntése mellett, Lali kétségbeesett eszközökhöz folyamodott. El akarta lopni Joe-tól az albérlet adásvételi szerződését, hogy így akadályozza meg az eladást. Mikor a papírok átkutatásánál kezébe akadt egy régi fénykép az ős-albérletről, hirtelen támad egy ötlete. Van valaki, aki talán le tudná beszélni Joe-t...

Tivadarnak az az ötlete támadt, hogy vegyék fel Márkot állandó DJ-nek a fodrászatba. Szofi bizonytalan volt, mert félt Tamás reakciójától, de közben nagyon szeretett volna segíteni Márkon. Később Tamás kikelt magából, amiért Szofi Márk miatt veszélyezteti a kapcsolatukat, de aztán később belátta, hogy meg kell bíznia a menyasszonyában.

Daninak hirtelen lehetősége támadt bizonyítania tanárként. Este színt vallott Lilinek, és bevallotta, hogy mennyire fél az apaként rá váró felelősségtől. Végül, újdonsült családja iránti felelősségből felbátorodott, és úgy döntött, igenis tanár lesz.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók