Műsorújság
RTL Most

Joe Barbi helyett Zoéval tölti a napot

Bár Joe a srácokkal akart motorozni menni, Barbi megkérte, hogy inkább kísérje el a védőnőhöz, és a férfi rögtön igent mondott...

Joe úgy tervezte, hogy elmegy a srácokkal motorozni, de amikor Barbi megkérte, hogy menjen el vele a védőnőhöz, képtelen volt nemet mondani. Joel nem igazán örült a programváltozásnak, és Zoé sem értette, Joel miért nem mondott nemet, de a férfi nem akarta megbántani Barbit...

 

 

 

Barbiék el is mentek a védőnőhöz, de Joe képtelen volt kiverni a fejéből, hogy a kisbaba nem az övé. Zoé felhívta Joe-t, és arra kérte,hogy azonnal menjen a műhelybe, mert vészhelyzet van. Mivel a lány nem mondott el semmit, Joe odarohant, így megúszta a védőnő előadását.

 

 

 

Zoé elmondta Joe-nak, hogy azért hívta fel, hogy elmehessen motorozni. Bár Joe először nem értette a dolgot, és aggódott, hogy mi lesz, ha Barbi megtudja az igazságot, végül belement Zoé tervébe, és együtt indultak el motorozni. Joe nagyon boldog volt, hogy egy kis időre kiszabadult otthonról, annak pedig különösen örült, hogy Zoé ennyire megérti őt. Amíg Joel és Zoé kettesben motorozgattak, Barbi hazaért az albérletbe, és elmesélte a többieknek, hogy mi volt a védőnőnél.

Barbi számonkérte Gábort, hogy miért nincs a műhelybe, de Gábornak hamar összeállt a kép, és kamuzni kezdett.

 

Amikor Joe és Zoé visszaértek a műhely irodájába, bontottak egy sört, és újra megígérték egymásnak, hogy titokban tartják a közös motorozást. Mikor Zoéék hazaértek, Gábor számonkérte a barátját, hogy hol volt egész nap Zoéval, és mégis mi van közte és a lány között.

Joe őszintén elmondta neki, hogy kettesben motoroztak, de nincs és nem is volt köztük semmi. Gábor kicsit leoltotta a barátját, hogy miatta kellett hazudnia Barbinak, és Joe megértette a kiakadását. Joel bocsánatot kért Barbitól amiért otthagyta a védőnőnél, és megígérte, hogy a jövőben mellette lesz az ilyen fontos pillanatokban.

 

 

Eközben Roland beköltözött Evelinék új albérletébe, Krisztián és Karola pedig kibékültek.

Hasonló videók

Legnézettebb videók