Műsorújság
RTL Most

Grétinek elege lett Rolandból

Roland haragra gerjesztette Grétit, mivel egyre jobban kihasználta a lány gondoskodását, és folyton azzal próbálkozott, hogy rávegye a szexre - eredménytelenül.

A macsó a gyógytornásznál a barátnőjeként mutatta be Grétát, aki ezt nem tudta kezelni, és amikor kettesben maradtak le is teremtette Rolandot.

Mikor visszatértek a klubbos albiba Gréti teljesen kiakadt a fiú viselkedésén. A lány úgy érezte betelt nála a pohár és Borinak panaszkodta el magát, aki azt tanácsolta, mondja meg Rolandnak, hogy a lány nem a csicskája. Mikor a fiú már a wc-n is Gréti segítségét kérte, a lány inkább ott hagyta a fiút.

 


Gréta a délután folyamán Karolának is elmondta, hogy mennyire megőrjíti Roland és az, ahogyan bánik vele. Karola úgy gondolta, barátnője már eleget vezekelt és, ha nem akarja ezt csinálni élete végig inkább vallja be Rolandnak, hogy mit tett, Grétának azonban még mindig bűntudata volt a történtek miatt. Gréti elárulta Karolának, hogy írt egy szakítós sms-t a fiúnak, amit nem mer neki elküldeni. Karola, hogy orvosolja a dolgot elküldte az üzenetet Rolandnak. 

 


Mikor a lányok este hazaértek Roland megelőzte Grétát abban a szándékában, hogy beszéljenek. A macsó bocsánatot kért a viselkedése miatt és őszintén kitárulkozott a lány előtt, sőt még Gréti gondoskodását is megköszönte.

Mivel a lány úgy döntött, hogy megbocsájt a fiúnak letett arról a szándékáról, hogy szakítson a fiúval és megkönnyebbült mikor megtudta, hogy Roland nem olvasta az sms-ét, mert le volt merülve a telefonja és nem találta a töltőjét. Gréti felajánlotta a macsónak, hogy feltölti a telefonját és közben kitörölte a Rolandnak írt üzenetét.

Eközben Lali anyja tudomást szerzett a névházasságról, Simonnak pedig problémái akadtak az új munkahelyén.

Legnézettebb videók