Műsorújság
RTL Most

Gábor titkos műtétre készül

Lali gyanakodni kezdett Gábor titkos műtétjére. Joe ajándékkal lepte meg Renit. Danit kiengedték a kórházból.

Lali meghallja Gábor egyik telefonbeszélgetését, amiben egy olyan műtétről van szó, ami visszaállítaná Gábor férfiasságát. Lali aggódni kezd, hogy Gábor impotens lehet, emiatt pedig depressziós. Lali minden próbálkozása, hogy rávegye Gábort arra, hogy magától avassa be Lalit a problémájába, kudarccal végződik. Amikor Lali követi Gábort egy klinikára és Gábor észreveszi őt, Lali szembesíti barátját a gyanújával. Gábor jól szórakozva közli Lalival, hogy egyáltalán nem impotens, hanem egy hasfelvarrást szeretne csináltatni.
 


Amikor Reni reggel egy gyors menettel lepi meg Joe-t a műhelyben, Joe úgy érzi, hogy jó úton halad affelé, hogy nemsokára hivatalosan is együtt legyenek. Joe hirtelen felindulásból vesz egy drága láncot a nőnek, majd Laura és Gábor tanácsa ellenére meglepi vele Renit, aki viszont kiakad az ajándék miatt.
 


Lili reggel be akar menni a kórházba, hogy még egyszer beszéljen Danival. Mesi szerint Lilinek időre van szüksége, hogy felfogja, hogy ő is jobban járt ezzel a szakítással, Karesz pedig ott akar lenni Lili mellett, ezért utána megy. Közben Dani és TJ elindulnak a kórházból, de előbb Dani még hagy egy búcsúlevelet szerelmének. Lili összeomlik, amikor elolvassa a levelet, ezért Karesz elhatározza, hogy felvidítja valahogy…
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók