Műsorújság
RTL Most

Evelinnek és Rolandnak sem sikerült bizonyítania

Ma Evelin és Roland próbanapja következett, ők egy együttest szerződtettek az esti műsorra, azzal azonban nem számoltak, hogy Bori bosszút esküdött ellenük.

Tamás még nagyon mérges volt az ital akció miatt, ugyanis folyamatosan érkeztek a negatív kritikák a vendégek részéről. Ezért Tomi úgy döntött, Evelinnek és Rolandnak is ad egy esélyt és reménykedett benne, hogy a páros talán még helyre tudja hozni a helyzetet.

 


Roland és Evelin kupaktanácsot tartva ötleteltek. A macsó tervei túl egyszerűek voltak, ugyanakkor a lány elképzelései túlságosan elrugaszkodottnak bizonyultak, ezt pedig a hallgatózó Bori közölte is velük. Az előzőleg vezetőként már leszerepelt lány mindenképpen keresztbe akart tenni Rolandéknak ezért ki akarta deríteni mire jutottak végül.

 


Mikor a páros elővezette az elképzelésüket Tamásnak, Bori is jelen volt, hogy kipuhatolózza, mire készülnek ellenfelei. Evelinék ibizai estét terveztek, meglepetés sztárvendéggel, akiről Tominak sem árultak el semmit. Boriska pedig megfogadta, hogy ahol lehet, keresztbe tesz Rolandéknak, ezért a műszak kezdése előtt beszökött a klubba, ahol találkozott a sztárfellépőkkel, akiket Evelinék szerződtettek. Üzletvezetőnek kiadva magát lemondta az esti showt, és elküldte a zenekart.

 

 


Este Roland és Evelin nem érte el a bandát, kezdtek kétségbe esni, míg rá nem jöttek, hogy valószínűleg Bori áll a dolog hátterében. Tamás is türelmetlenkedett, hogy hol a beígért fellépő, ezért a csapatnak be kellett vallania, hogy nincs zenekar. Boris azonban közbeszólt és elmondta Tominak, hogy ő ismer valakit, aki be tudna ugrani, hogy megmentse a helyzetet.

 

 

Hiába végződött végül jól a klub estéje, Tamás megelégelte a versengést és azt, hogy Roland, Evelin és Bori folyamatosan veszélyeztették az üzlet jövőjét, ezért úgy döntött, külsős embert fog felvenni asszisztensnek.

 

Eközben Lali és Luna megúszták az anyakönyvvezetőt, Patrik pedig Sárit hátra hagyva üzleti útra utazott.

Legnézettebb videók