Műsorújság
RTL Most

Evelin túl messzire megy a fenyegetésével

Endre felhívta Rolandot, és közölte vele, hogy neki és Grétának adja a Voilát. Roland egyből Evelin orra alá dörgölte a sikerüket, de a lány nem hagyta annyiban, és megfenyegette Balázst...

Roland reggel nagyon kiakadt, hogy ő és Gréti még mindig legalja munkát végeznek. Amíg pakolásztak a raktárban, Endre felhívta Rolandot, és elmondta nekik a jó hírt: övéké a Voilá! Gréti megkérte Rolandot, hogy egyelőre senkinek ne mondja el, mi történt, a srác pedig felvetette, hogy mi lenne, ha beperelnék Evelint, és így jutnának pénzhez.

 

 

 

Roland írt egy sms-t Evinek, hogy beszéljenek a Voilával kapcsolatban, ő pedig azt hitte, hogy be akarják venni a csapatba. Mikor Evi és Roland találkoztak, a srác Evelin orra alá dörgölte, hogy az övéké lesz a Voilá, és figyelmeztette, hogy jobb lesz, ha elkezd pénzt gyűjteni, ugyanis perre fogják.

 

 

 

Evi elmesélte Simonéknak, hogy Grétiéké lett a Voilá, és be fogják perelni. Maja részben igazat adott Rolandéknak, Evinek viszont fogalma sem volt, honnan szerez ennyi pénzt. Bár a többiek azt tanácsolták a lánynak, hogy hagyja az egészet, és engedje el a Voilát, ő a fejébe vette, hogy valahogy megoldja ezt a helyzetet.

 

Gréti és Roland otthon már az új klubról beszélgettek, és megbeszélték, hogy a közös munka ellenére csak munkakapcsolat lesz köztük. Közben Dani is hazaért, és meghívta Grétit egy közös vacsira, hogy kettesben ünnepeljék meg a sikert.

Evelin ez idő alatt Lábodiékhoz rohant, de Endre helyett Balázst találta az irodában. A srác megismételte erkölcstelen ajánlatát: akkor szerzi meg számára a Voilát, ha természetben fejezi ki a háláját. A lány fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem lesz az övé a Voilá, elterjeszti, hogy Balázs megerőszakolta őt.

 

 

Evelin eléggé kiborult, amikor hazaért, Simon pedig megnyugtatta, hogy bármi történik, mellette áll. Evi úgy érezte, hogy átlépett egy olyan határt Balázzsal szemben, amit nem kellett volna, és nem tudta, hogyan tovább...

 

 

 

Eközben Hajni elfogadta, hogy Karesz sokszor suttyóként viselkedik, Paula és Alexa barátságának pedig újabb próbát kellett kiállnia.

Legnézettebb videók