Műsorújság
RTL Most

Evelin Simont is elüldözi maga mellől

Gréti és Dani sokkot kaptak, amikor rájöttek, hogy Evelin bosszúból leborotválta a lány szemöldökét. Dani dühösen kérdőre vonta Evelint, így Simon és a többiek döbbenten szereztek tudomást arról, hogy Evelin ezúttal mennyire messzire ment.

Gréta nagyon másnaposan ébredt, és sokkolta, amikor reggel meglátta, hogy nincs szemöldöke. A lány undorodott magától, és hamar összerakta a képet, hogy Evelin tette ezt vele.

 

 

 

Eközben Evelin Gréti fotóját nézegette, és nagyon elégedett volt azzal, amit tett. Simon nem értette, Evi miért ilyen boldog, és a lány nem is árulta el neki az igazságot.

Roland is nagyon kiakadt Evelinre, de Dani arra kérte, hogy hagyja rá a dolgot, majd ő elmegy Evelinhez. Dani nem is tétlenkedett, elment Eviék lakásába, és alaposan lehordta a lányt. Elmondta Simonéknak, hogy Evi mit tett Gréti szemöldökével, de ő ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, tovább szidta Grétát is Danit.

 

 

 

Simon kirakta a lakásból Danit, és kérdőre vonta Evelint, miért csinált ekkora hülyeséget. Mikor Dani hazaért, elmondta Rolandnak, mi volt Evelinnél, aztán megpróbálta jobb kedvre deríteni Grétit.

Gréti eleinte nem akarta megmutatni az új szemöldökét, de Dani elmondta neki, hogy teljesen mindegy van-e szemöldöke, ő mindenhogy szereti. Dani nem mondta el a szerelmének, hogy Evelin cseppet sem bánta meg a tettét, ugyanis azt akarta, hogy Gréta kicsit megnyugodjon.

 

 

 

Mikor este Simon hazaért, Evelin nagyon kedves volt vele, de Simi cseppet sem volt jókedvű testvére viselkedésétől. Kiosztotta Evelint, amiért ezt tette Grétivel, és elmondta neki, hogy iszonyú nagyot csalódott benne.

 

 

Eközben Milán és Mesi terve kudarcba fulladt Karesz viselkedése miatt, Gábor pedig megtudta, hogy Botond még szűz.

Legnézettebb videók