KERESÉS search-close

Evelin és Isabel végre kibékültek

szerző:
2018.10.09. 22:00

Joe megnyílt Reninek. Evelin aggódni kezdett az apjáért. Karesz elkezdett felkészülni a szülésre.

Miután Bécy tegnap rosszul lett a klubban, Evelinnek lelkiismeret furdalása van, hogy nem törődik az apjával. A frusztráltságát Evelin Isabelen vezeti le és végül felszólítja a lányt, hogy tűnjön el az életükből, ami még inkább feldühíti Bécyt. Később újra összeveszik az apjával, aki a rossz állapota ellenére ismét be akar menni a klubba. Evelin Tamással akar beszélni, de ledöbben, amikor meglátja, hogy Isabel takarítói munkát akar vállalni a klubban.
 


Joe reggel még mindig össze van törve, mivel Orsi elment Zsuzsával Budapestről. Elkeseredettségében ellöki magától Renit, amit Dalma később aggódva szóba hoz előtte. Joe megvallja neki, hogy emögött az a félelme áll, hogy elveszíthetni Renit, ahogy sokan másokat is az életében, akiket szeretett.
 


Amikor Lilinek hirtelen görcsei támadnak, Karesz nagyon aggódni kezd és már attól tart, hogy valami nincs rendben a babával. A szülésznő megnyugtatja őket, de azt is elmondja, hogy a jósló fájások már a nemsokára bekövetkező szülést jelzik. Karesz megrémül, hiszen eddig még egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogyan fogja bevinni Lilit a kórházba, ha komolyra fordul a dolog. Ezért lepróbálja az utat a „terhes” Milánnal a kórházig.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való