Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 03.)

Ramóna életében először közeledik Mírához. Bori elhatározza, hogy maga mondja el Karolának az igazat. Botond megpillantja álmai nőjét, akibe azon nyomban beleszeret.

Barbi ideges, mert váratlanul be kell mennie a fodrászatba, és először bízza Ildikó gondjaira Mírát. A hangulata azonban felderül, amikor Ramóna felbukkan a fodrászatban, és styling-segítséget kér egy állásinterjú miatt. A beszélgetés rossz irányba megy, és Ramóna mérgesen rendreutasítja Barbit, amikor a nő azt akarja, hogy fordítson egy kis figyelmet Mírára. Mindazonáltal Ramóna gyorsan megnyugszik, és Barbi segítségével először közeledik a babához. Barbi boldog – hirtelen azonban túl sok lesz neki a közelség, úrrá lesz rajta a Míra elvesztésétől való félelem, és elküldi Ramónát. Az eset után Barbi megrémül saját magától, és bebeszéli magának, hogy a pánikrohama csak egyszeri eset volt.

 

Roland nyomást gyakorol Borira, mivel egyedül ő tudja, hogy Bori lopta el Karola spórolt pénzét. Bori azonban nem képes rávenni magát, hogy belemenjen Roland követelésébe, és szétválassza egymástól Grétit és Danit. Mivel Roland nem nyugszik, Bori elhatározza, hogy maga mondja el Karolának az igazat. Az utolsó percben viszont meghátrál, és nem sokkal később Roland ismét megzsarolja. Néhány napot ad Borinak arra, hogy Gréti és Dani szakítsanak miatta. Ha nem sikerül, akkor kitálal Karolának. Bori elképed, és nem tudja, hogy most mitévő legyen.

 

Amikor Gábor egy fürdőben akar chillezni Botonddal munka helyett, Botond megpillantja álmai nőjét, akibe azon nyomban beleszeret, és akivel még az első alkalmat is el tudná képzelni. Mindazonáltal Botond még Gábor hathatós segítsége ellenére is csődöt mond. És ami még ennél is rosszabb: Jázmin rányomul Gáborra, és bevallja neki, hogy pont az esete. Gábor Botondra való tekintettel visszautasítja a flörtöt, amikor viszont Jázmin este részegen latba veti magát, akkor Gábor elgyengül. Ugyan gyorsan félbeszakítja a csókot és Botond sem veszi észre a dolgot, de ennek ellenére Gábor attól tart, hogy nem fog tudni többé ellenállni a szexi Jázminnak és összetöri a barátja szívét.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók