Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. február 17.)

Kareszék feljelentik Kevét. Gréti elhatározza, hogy elmondja Daninak, hogy mit érez iránta. Joe reggel végre visszatér a rehabilitációról

Miután Keve előző este elkábította Milánt és Kareszt, a fiúk lassan magukhoz térnek, és bosszút akarnak állni rajta. Ám döbbenten kénytelenek megállapítani, hogy Keve bezárta őket az egyik kabinba, és a kijáratot egy kutya őrzi. Amikor Karesz és Milán elnyerik a kutya jóindulatát, Keve keresésére indulnak, és a pályaudvaron találnak rá. A két fiú feljelenti Kevét a rendőröknél, akik le is tartóztatják kábítószer birtoklásáért. Ezzel végre minden akadály elhárul az elől, hogy Karesz és Milán végre ismét barátok legyen.

 

Miután Gréti a születésnapján elragadottságában csókolózott Danival, a fiú beszélni akar a lánnyal. Grétinek ez az egész dolog nagyon kínos, és azt állítja, hogy fogalma sincs, hogy akkor mi ütött belé. Ám Gréti igazából bizonytalan az érzelmeiben. Egy Karolával folytatott beszélgetés után Gréti elhatározza, hogy elmondja Daninak, hogy mit érez iránta, ám a fiú ismét lerázza őt. Gréti a legszívesebben a föld alá süllyedne. Megkéri Danit, hogy felejtse el a szerelmi vallomását és a fiú megígéri, hogy hallgatni fog. Gréti megalázva érzi magát, és amikor nem sokkal később Roland rányomul, Gréti kiborul és véget vett a viszonyuknak.

 

Amikor Joe reggel végre visszatér a rehabilitációról, Barbi nagyon boldog. Ám a boldogsága nem tart sokáig, mert Sári felbukkan és félreérthetetlenül az értésére adja, hogy továbbra sem bocsátott meg neki a Zsófival kapcsolatos hazugsága miatt. Joe igyekszik megnyugtatni Sárit, aki azonban nem hajlandó megbocsátani Barbinak. Barbi annyira rosszkedvű lesz, hogy Joe már azon gondolkozik, hogy lefújja a hazatérése tiszteletére tartott buliját. Ám Sári ismét felbukkan, erőt vesz magán és véget vet a vitájának Barbival. Amikor később Barbi az ágyban akar ünnepelni Joe-val, a férfinak nem lesz merevedése. Barbi biztos benne, hogy ez csak a rehabilitáció mellékhatása, és Joe bosszúságára elhatározza, hogy még egy hetet fognak várni azzal, hogy szexszel ünnepeljék meg a viszontlátásukat.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Most-on!

Legnézettebb videók