Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Miután Milán és Kíra megszöktek az esküvő előtti buliról, a hentesboltban töltötték az éjszakát. Bár Kíra kételkedik cselekedete helyességében, de eleinte Milánnak még sikerül enyhítenie kétségeit. Romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Kíra végül elhagyja Milánt, amitől a fiú teljesen maga alá kerül. Kírának sikerül kibékülnie Bécyvel, mikor az orra alá dörgöli a legénybúcsús félrelépését. Kíra újra felkeresi Milánt, hogy megkérje őt, ne akadályozza többé a házasságát Bécyvel. Milán érzi, hogy ő erre nem lesz képes.

 

 

Mara párja váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban, szívesen megismételné a múlt heti szex kísérletet, csak most Szilárd és a saját barátnője nélkül. Karola végül belemegy, és megbeszéli Kevinnel, hogy munka után találkoznak egy légyottra otthon, Karolánál. Amikor Karola hazaérkezvén találkozik Szilárddal, még egyszer megkérdezi tőle, hogy tényleg nem gond-e neki, hogy ő félrelép. Bár Szilárd bizonygatja, hogy semmi baja ezzel, de Bori aztán később látja, ahogy őrült módjára fel s alá mászkál Karola szobája előtt és hallgatózik. Bori ekkor megpróbál beszélni Szilárddal, de Szilárd tagadja, hogy ez neki rossz lenne. Bori megosztja aggodalmát Karolával, aki erre fel, beszélni akar Szilárddal. Szilárd azonban biztosítja róla szerelmét, hogy ő tökéletesen boldogul a helyzettel, mivel Szilárd titkon túlságosan fél attól, hogy elveszíti Karolát.

 

 

Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást, menjen be a dedikálókártyákért a stúdióba. Lali ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje Alexát, és közben arról győzködi, hogy mindenképpen meg kellene csinálniuk a duójukat. Alexát idegesíti Lali, de nem tudja lerázni. A stúdióban Lali észreveszi, hogy Alexa benne hagyta a zárban a kulcsot, és magukra zárj az ajtót, ártatlannak tettetve magát Alexa előtt. Alexa hiába hív végig mindenkit, sem Bécy sem a producer nincs a városban, így kénytelenek hosszabb ideig várni, Alexa egy pezsgővel vigasztalódik, míg Lali elkezd dolgozni a közös számuk szövegén, ami végül is Alexát is szórakoztatja és ő is bekapcsolódik. Lali újra felveti a közös szám ötletét, mire Alexa jókedvűen azt mondja, hogy majd beszéljenek róla. Lali erre véletlenül megtalálja a kulcsot a szemetesben és kiszabadítja magukat. Alexa odaér a dedikálásra, elénekli a számát. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek. Alexa kiakad, és nem akarja látni többet Lalit.

       

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók