Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését, de Barbi helyett csak egy SMS érkezik, hogy Barbi gépe késik, és még elintéznivalói is vannak. Joe-t ez rosszul érinti, de Zoé megpróbálja kihúzni a letargiából, és elviszi falat mászni. Ott Joe-nak sikerül egy kicsit felengednie, és lelkiismeret furdalással veszi észre magán, hogy Zoé nagy hatással van rá. Eközben Barbi a fodrászatban sírja el a lányoknak, hogy mennyire fél a Joe-val való találkozástól, és nagyon bizonytalan a kapcsolatukban. A barátnői azt tanácsolják neki, hogy adjon időt ennek az egésznek. Barbit az albérletbe érve Joe virággal és egy meglepetéssel várja: asztalt foglalt kettőjüknek egy étteremben. Barbi próbál örülni a vacsorának, de kínosan kerüli a Joe és az ő kapcsolatára vonatkozó kérdéseket, majd Joe döbbenetére bejelenti, hogy ma este az anyjánál alszik.

 

 

Miután Majával rosszul sült el a barátságuk, Borinak jobban hiányzik Karola, mint valaha. Kétségbeesetten próbál küzdeni Karoláért, ráakaszkodik a lányra és Szilárdra, amikor ők ketten egy új grillezőt akarnak szerezni a lakásba. Karola azonban egyáltalán nem lelkes emiatt, és ridegen lerázza Borit. Bori kétségbeesetten győzködi Karolát, amíg az nem bírja tovább, és be nem dühödik rá. Bori feladja a Karoláért folytatott küzdelmet, de mégis teljesül a leghőbb vágya, amikor végül Karola mégis megbocsát neki.

 

 

Karesz boldog Mesivel. Ám amikor egy szerencsétlen szituáció kapcsán észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást, és nem sokkal korábban még mennyire közel álltak egymáshoz, kínozni kezdi a féltékenység. Amikor minden arra irányuló kísérlet, hogy Milán agyából kitöröljék Mesit hiábavalónak bizonyul, Karesz teljesen frusztrálódik. Csak akkor nyugszik meg, hogy mégiscsak ők a jobb páros Mesivel, amikor meglepetésére Milán bevallja neki, hogy sosem tudott mit kezdeni azzal, hogy Mesi csúnyán beszél az ágyban.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók