Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 25.)

Gréti szert tesz egy lerobbant, régi balatoni vitorlásra. Gábor elhatározza, hogy csak azért is vérbeli nőfalót nevel Botondból. Linda nagyon megbántja Emmát, amikor két üzletfele előtt letagadja őt.

Az elmúlt hetek pörgése után Grétire és Danira nagyon ráfér már egy kis lazítás. Mivel azonban pénz nélkül nem igazán lehet szárnyalni, egymástól függetlenül is úgy döntenek, hogy kirángatják a másikat a rosszkedvéből. Tamás giccses tippekkel halmozza el Danit, hogyan lehetne minél romantikusabb randija Grétivel. Eközben a lány váratlanul szert tesz egy lerobbant, régi balatoni vitorlásra. Gréti meglepetésként elhívja Danit a hajóra egy romantikus piknikre, hogy végre megfeledkezhessenek a körülöttük zajló eseményekről, és hogy egy estére azt hihessék, hogy elszöktek minden elől.

 

 

Gábor nem érti, hogy lehet, hogy egy fiatal, jóképű pasi még mindig szűzen mászkál. Figyelmezteti Botondot, hogy ha az ágyban tapasztalatlan, akkor hamar elveszíti majd az igazit. Sikerül addig rágnia Botond fülét, míg az felszed egy nőt, aki tudna rajta segíteni. De még mielőtt a lánnyal a tárgyra térnének, Botond visszavonulót fúj. Nem akarja, csak úgy, érzelmek nélkül „letudni” a dolgot. Botond szűzen zárja a napot, ám ettől Gábor csak még inkább vérszemet kap: elhatározza, hogy csak azért is vérbeli nőfalót nevel Botondból.

 

 

Emma duzzog, mert a munkája miatt kútba esett a tervbe vett közös programja Lindával. Ennek ellenére Linda így is egész nap ott lóg vele a szendvicsezőben, aminek Emma eleinte nagyon örül. De nem sokáig, mivel Linda nagyon megbántja, amikor két üzletfele előtt letagadja őt. Emma alapjaiban kérdőjelezi meg a kapcsolatukat, és már szakítani készül. Este Maja és Simon elviszik egy bárba, hogy jobb kedvre derítsék. Váratlanul felbukkan Linda, és egy szívhez szóló szerelmi vallomással meglágyítja Emma szívét. Emma a mennyekben érzi magát, és minden kétségét sutba dobja.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók