Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 20.)

Gábor arra próbálja rávenni Botondot, hogy menjen el a féltestvéréhez, Áronhoz. Reggel Milán aggódni kezd, hogy ő nem elég jó Mesihez. Evelin kénytelen tudomásul venni, hogy rá van utalva Gréti és Roland segítségére.

Miután megjött a DNS-teszt eredménye, Gábor arra próbálja rávenni Botondot, hogy menjen el a féltestvéréhez, Áronhoz. Botond bizonytalan a dologban, és Áron valóban azonnal elutasítóan reagál a hírre. Gábornak viszont sikerül elérnie, hogy a két fiú megbeszéljen egy újabb találkozót. Áron és Botond Gábor jelenlétében találkoznak, és eleinte úgy tűnik, hogy Áron mesélni szeretne a közös apjukról, ám aztán ráborítja az urna tartalmát Botondra, amiben vélhetően az apjuk hamvai voltak. Miután kiderül, hogy ez az egész csak egy rossz vicc volt, Gábor nagyon dühös lesz Áronra, és azt sem érti, hogy Botond végül miért nyújt kezet a féltestvérének.

 

Reggel Milán aggódni kezd, hogy ő nem elég jó Mesihez. Aztán elhatározza, hogy bedobja magát, és megszervez egy körutat a városban egy menő cabrióval. Azt tervezi, hogy Karesz segítségével egy romantikus nappal ajándékozza meg Mesit. Milán terve meg is valósul, ám a fiút nagyon bántja Karesz lehangoltsága, aki a szerelmesek boldogsága láttán úgy érzi, hogy ő csak a felesleges harmadik. Milán arra a következtetésre jut, hogy a tesójának hiányzik egy barátnő, és végül úgy dönt, hogy összehozza Kareszt valakivel.

 

Evelin az ügyvédjével folytatott beszélgetést követően kénytelen tudomásul venni, hogy rá van utalva Gréti és Roland segítségére, ha nem akarja, hogy maguk alá temessék az adósságok. Megpróbálja őket meggyőzni, hogy valljanak mellette, de totális elutasításba ütközik. Gréti hadakozik magával, és végül belemegy, hogy találkozzon Evelinnel. Miután a találkozó Evelin nézőpontjából nem alakul túl kedvezően, nagyon dühös lesz Grétire, és aljas bosszút forral ellene.

 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók