Műsorújság
RTL Most

Dávid kiképzőnek áll

Dávid nagyon nehezen viseli, hogy Milla szakított vele, ráadásul a lány láthatóan élvezi a szingli lét minden egyes mozzanatát.
Alighogy Milla kinyögte Dávidnak, hogy már nem szerelmes belé, a lányt mintha kicserélték volna. Sírás helyett falja az életet, és bármilyen furcsa, a férfiakat is.

Vagyis csak egyet, Milla ugyanis hálából lefeküdt Rolanddal, és megdícsérte a srác problémamegoldó képességét. A nőcsábász Rolandot persze nem kellett sokáig győzködni, a női öltöző kanapéján estek egymásnak Millával, miközben Dávid az egészről semmit sem sejtett.
 

Dávid két nappal a szakítás után is képtelen elfogadni Milla közömbös viselkedését, a helyzeten pedig az sem segít, hogy a lány kisnadrágban illegeti magát az exe előtt.

Amikor Kristóf reggel futópólót kér Dávidtól, Milla azt tanácsolja neki, hogy menjen fel a szobájába, és keresse meg a cuccait. Kristóf teljesen kiakad a lány viselkedésén, és azt tanácsolja Dávidnak, hogy foglalja el magát, és ne foglalkozzon Millával.

Dávid a tiszta pólóján kívül egy idegen alsónadrágot is talál a lány takarója alatt, és bosszút esküszik exbarátnője ellen.
 

Egy különleges edzést talál ki neki és a táncoslányoknak, a még feszesebb test érdekében. Milla meg is jegyzi, hogy eddig Dávidnak semmi problémája nem volt a lány popsijával.

Dávid exe persze végig hisztizi az egész edzést, aztán leesik a gyűrűről és megsérül, de Dávid megmutatja neki, hogy ő a főnök, és nála picsogással nem ér el semmit.
 

 
Este Milla elmeséli Rolandnak az autóhúzós élményét, és hogy leesett a gyűrűhintáról. A srác szerencsére kezelésbe veszi a lány fájós testrészeit, de a szerelmi légyottot éppen Dávid szakítja félbe.

A videóért kattints a képre!

 
Kíváncsian várjuk, Dávid milyen bosszút eszel ki Roland ellen!

Legnézettebb videók