KERESÉS search-close

Dani: „Szakítanom kell Lilivel, hogy újrakezdhessem az életemet…”

szerző:
2018.09.11. 22:00

Evelin megismerte Bécy új barátnőjét. TJ emlékeztette Danit a Lilivel való múltjára. Orsi megelégelte, hogy Joe nem törődik vele.

Lili reggel izgatottan megy be a kórházba, és teljesen lehidal, amikor Dani felismeri őt. Közben TJ is megérkezik, mivel hallott a balesetről. Vele beszélgetve jön rá Dani, hogy az agya okkal blokkolta a Lilihez köthető emlékeit. Lassan belátja, hogy nem azt az életet éli, amit szeretne, ezért úgy dönt, hogy elhagyja Lilit, és új életet kezd Balin.
 


Evelin izgatottan várja Bécyt, akivel a jövőbeni tervekről és a bárnyitásról akar beszélgetni. Az apja helyett azonban, először Isabelt találja ott egy szál semmiben, és gyorsan kiderül, hogy a csajt Bécy hozta magával egy kubai üzleti útról. Evelin próbálja megértetni Bécyvel, hogy a lány csak a pénzére utazik, de Bécy nem hallgat rá.
 


Orsit eléggé idegesíti Reni, aki folyton megsérti a privátszféráját. Ráadásul úgy érzi, hogy Joe is hanyagolja, mert csak az új barátnőjével van elfoglalva. Délután Orsi és Joe találkoznak a műhelynél, hogy a lány vezetni tanuljon, de Joe esze csak Renin jár. Orsinál ekkor elszakad a cérna, és jogosítvány nélkül végigautókázik Budapesten. Később csúnyán összevesznek, Orsi pedig erőt vesz magán, és bevallja Joe-nak, mennyire fél attól, hogy elveszíti nagybátyját.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való