Műsorújság
RTL Most

Bécy: „Isabelnek ma kellett volna hazajönnie…”

Bence ötletet adott Rolandnak. Bécy úgy döntött, elköltözik. Milán és Győző elindították a vállalkozásukat.

Roland reggel nagyon el van szánva, hogy visszahozza Borit, de az érzelmes vallomása nem jár sikerrel. Tanácstalan, és a bárban bizalmába avatja Teót és Bencét. Bence tréfából azt tanácsolja neki, hogy ha Bori biztonságra vágyik, kérje meg a kezét. Roland azt gondolja, hogy ez hülyeség, de mikor a lány megint visszautasítja, egy hirtelen ötlettől vezérelve mégiscsak megkéri.
 


Miután Isabelről semmi hír nem érkezik, és telefonon sem tudja utolérni, Bécy mély letargiába esik, majd bejelenti Tamáséknak, hogy elköltözik. Tamás ezt nem is nagyon bánná, Szofinak viszont megesik a szíve Bécyn, és felhívja Evelint, hogy nézzen rá az apjára. Evelin eljön ugyan Bécyhez, de nem képes komolyan venni az aggodalmait.
 


Milán reggel nagyon jókedvű, mikor Laci azt mondja, ad egy esélyt a Győzővel közös házhozszállító vállalkozásuknak. De hamar jön a kiábrándulás, mert senki nem rendel tőlük. Milán már lefújná az egészet, ám Mesi a lelkére beszél, hogy ne adja fel, és valóban, a kiszállítás nem sokkal rá beindul. Aztán amikor Milán hazamegy, és véletlenül összetalálkozik egy ügyféllel, akinek nem sokkal előtte szállított, és aki épp Mesihez igyekszik, gyanakodni kezd.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók