Műsorújság
RTL Most

Bécy Borinak: „Hol van a női önbecsülésed? A tartásod?”

Joe behívta Evelint a börtönbe. Ákos visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Tamásban felébredt a bűntudat Pamacs miatt.

Mikor Evelin reggel megtudja Joe ügyvédjétől, hogy Joe látni szeretné Evelint, Gábor és Evi összevesznek. Gábor megzsarolja a lányt, hogy ha bemegy, akkor elmondja Joe-nak, hogy Evelin nem hisz az ártatlanságában. Evelinnek már nincs ereje küzdeni Gáborral, ezért inkább lemondja a látogatást. Később Niki bátorítja Evelint, amitől a lány elgondolkodik azon, valóban engedje-e, hogy elvegyék tőle annak az esélyét, hogy láthassa Joe-t. Összeszedi magát, és eldönti, hogy meglátogatja Joe-t, a döntését pedig Gáborral szemben is megvédi.
 


Reggel Ákos, mikor egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap, megkéri Borit, hogy hagyja itt Budapestet, és költözzön vele Berlinbe, kezdjenek ott új életet. Bori azonban visszautasítja a kérését, mert nem tudja itt hagyni az életét, ráadásul nem is szerelmes Ákosba. Roland véletlenül megneszeli, hogy Bori és Ákos között mindennek vége, ezért provokálja Borit azzal, hogy azt veti a szemére, hogy gyáva. Roland szerint csupán ez az oka annak, hogy Bori nem jön újra össze vele.
 


Tamás reggel rettenetes lelkiismeretfurdalással ébred, és nagyon sajnálja, hogy tegnap elajándékozta a kutyát. Hogy helyrehozza a hibáját, elmegy a menhelyre, ahol azzal a kamuval áll elő, hogy el szeretné vinni a párjának ajándékba a kutyát, de nem jár sikerrel. Tamás pánikba esve megy be a fodrászatba Szofihoz, akit azonban nem talál ott, ezért kénytelen Tivadart megkérni, hogy játssza el a párját, hiszen a makacs menhelyi dolgozó csak akkor adja oda Tamásnak a kutyát, ha a párjával együtt mennek el érte. A dolog azonban kis híján balul sül el.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók