Műsorújság
RTL Most

Anna bántalmazott kutyát lopott

Anna befogadott egy kiskutyát. Gábor igyekezett titokban tartani közeledő műtétjét. Bécy felelőtlen ígéreteket tett új párjának.

Anna reggel meglátogatja Lilit a lakóhajón, mert eléggé rosszkedvűen ébredt Roland miatt, és szeretné elterelni a figyelmét. Amikor dolgozni indul, útközben megment egy kutyakölyköt a felelőtlen és agresszív tulajdonosától. A Bono névre keresztelt ebet rögtön magával is viszi a házba, ahol később váratlanul megjelenik a kutya tulajdonosa és visszaköveteli az állatot.
 


Gábor, nem tudva, hogy barátai előtt már rég lelepleződött, görcsösen igyekszik titokban tartani, hogy zsírleszívásra készül. A beavatkozás előtti orvosi tájékoztatón félre söpri Lali aggályait, miközben barátai jól szórakoznak rajta a háta mögött. Mivel másnap kerül sor a műtétre, Gábornak kímélnie kell magát. Ám barátai, komoly nyomást gyakorolva rá, amikor ráveszik őt arra, hogy este bulizni menjen velük. Mivel Gábor nem akar lebukni, kelletlenül velük tart. A klubban kiderül, hogy Lali kifecsegte barátja titkát…
 


Bécy reggel szembesül a szomorú valósággal, hogy az idilli kapcsolata Isabellel mégsem annyira felhőtlen. A család hiánya, a magányosság, az Evelinnel való rossz kezdés mind-mind rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Bécy kénytelen felelőtlen ígéretekbe belemenni, és először Evelint rávenni egy közös „családi” vacsorára, amibe a lány csak pénzért hajlandó belemenni, másrészt megígérni Isabelnek, hogy Tamáshoz, “fogadott fiához” költöznek.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók