KERESÉS search-close

Anna bántalmazott kutyát lopott

szerző:
2018.09.14. 22:00

Anna befogadott egy kiskutyát. Gábor igyekezett titokban tartani közeledő műtétjét. Bécy felelőtlen ígéreteket tett új párjának.

Anna reggel meglátogatja Lilit a lakóhajón, mert eléggé rosszkedvűen ébredt Roland miatt, és szeretné elterelni a figyelmét. Amikor dolgozni indul, útközben megment egy kutyakölyköt a felelőtlen és agresszív tulajdonosától. A Bono névre keresztelt ebet rögtön magával is viszi a házba, ahol később váratlanul megjelenik a kutya tulajdonosa és visszaköveteli az állatot.
 


Gábor, nem tudva, hogy barátai előtt már rég lelepleződött, görcsösen igyekszik titokban tartani, hogy zsírleszívásra készül. A beavatkozás előtti orvosi tájékoztatón félre söpri Lali aggályait, miközben barátai jól szórakoznak rajta a háta mögött. Mivel másnap kerül sor a műtétre, Gábornak kímélnie kell magát. Ám barátai, komoly nyomást gyakorolva rá, amikor ráveszik őt arra, hogy este bulizni menjen velük. Mivel Gábor nem akar lebukni, kelletlenül velük tart. A klubban kiderül, hogy Lali kifecsegte barátja titkát…
 


Bécy reggel szembesül a szomorú valósággal, hogy az idilli kapcsolata Isabellel mégsem annyira felhőtlen. A család hiánya, a magányosság, az Evelinnel való rossz kezdés mind-mind rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Bécy kénytelen felelőtlen ígéretekbe belemenni, és először Evelint rávenni egy közös „családi” vacsorára, amibe a lány csak pénzért hajlandó belemenni, másrészt megígérni Isabelnek, hogy Tamáshoz, “fogadott fiához” költöznek.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való