Műsorújság
RTL Most

Ákos megmutatja valódi énjét, és bántja Anikót

Ákos reggel kifizeti Anikó tartozását Zolinak, és bejelenti, hogy Anikó fölmond a lakásétteremben,később Anikónak azt hazudja, hogy szabadnapot kapott, és egy romantikus napot töltenek együtt. Mivel Zoli és Kristóf rosszat sejtenek Anikó sorsával kapcsolatban, s emiatt állandóan hívogatják a lányt, mégiscsak kiderül a hazugság, és Anikó kiakad. Haza érve Anikó azt mondja Ákosnak, hogy kevés hozzá, mire Ákos ellöki, és bántja a lányt.

Milán reggel titokban a hajóra lopakodott, hogy Klaudiával lehessen. Bár Klaudia távolságot kellene tartson, mégis lefekszik Milánnal. Karesz a hajón tetten éri őket, azzal fenyegetőzve, hogy lebuktatja őket, ha nem vetnek véget azonnal a kapcsolatuknak. Amikor Miri megpróbálja az anyját rábeszélni, vegyen részt a ruhacsere partin a vízipipabárban, észreveszi, hogy Klaudia a dekoltázsán egy helyen „ki van szívva”, és rájön, mi van közte és Milán közt.

Félix szabadnapot ad Reginának, mert Zsófival akar találkozni. De Regina keresztülhúzza a számítását, mert a barátnőjével, Zsófival tölti a délutánt. Mivel Zsófi állandóan kinyomja a Félixtől érkező hívásokat, Regina azt hiszi, új barátja van. Lelkendezve négyes randira hívja Zsófit, aki később a megbeszélésen a klubban megkéri Balut, kísérje el. Amikor Félix a vacsoránál látja, mennyire körülugrálja Balu Zsófit, elfogja a féltékenység, és veszekedést provokál vele. Zsófi és Balu menekülőre fogja, Regina pedig egyáltalán nem érti Félix viselkedését. Egyedül hagyja Félixet . Alig lép ki Regina az ajtón, Zsófi ismét visszatér, és a lelkiismeret-furdalás ellenére nem bír ellenállni Félixnek.

Ákos reggel kifizeti Anikó tartozását Zolinak, és bejelenti, hogy Anikó fölmond a lakásétteremben. Később Anikónak azt hazudja, hogy szabadnapot kapott, és egy romantikus napot töltenek együtt. Mivel Zoli és Kristóf rosszat sejtenek Anikó sorsával kapcsolatban, s emiatt állandóan hívogatják a lányt, mégiscsak kiderül a hazugság, és Anikó kiakad. A lány visszakéri magát az étterembe, és dühösen ér haza Ákoshoz, akivel azonban mégiscsak kibékül, mert úgy látja, hogy a fiú igazán szereti.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók