Műsorújság
RTL Most

A műhely eladása lehet Joe szabadulásának a kulcsa

Gábor megpróbált pénz szerezni Joe óvadékához. Tamásnak egészségügyi gondjai akadtak. Milánnak ajánlatot tedd az édesanyja.

Gábort sokkolja, mikor megtudja, hogy Joe nem kap hitelt a banktól, hogy kifizethesse az óvadékát. Gábor mindent megpróbál, hogy pénzt szerezzen, még Bécy előtt is megalázkodik, de hiába. Bécy rosszindulatúan elzavarja a dühös Gábort. Végül Gábor nem lát más lehetőséget, mint hogy eladja a műhelyt. Beszél Joe-val, aki először egyáltalán nem tartja jó ötletnek a dolgot, de Gábornak sikerül Joe lelkére beszélni, aki végül beadja a derekát.
 


Tamás reggel éles fájdalmat érez a lábai közt, ami miatt félbeszakítja a szexet Szofival. Mikor aztán zuhanyozás közben egy csomót érez a nemiszervén, azonnal pánikba esik. Roland bunkó beszólásának köszönhetően egyre jobban belelovallja magát a rettegésbe, hogy nemsokára meghal. Közben Szofi azt hiszi, hogy Tamásnak az a baja, hogy csak három év múlva lesznek szülők. Mikor szembesíti ezzel a fiút, az hálásan lecsap a lehetőségre, és megjátssza, hogy tényleg ettől van kiakadva, mivel egyáltalán nem akarja bevallani az igazságot.
 


Milán reggel még mindig nagyon le van törve, amiért az anyja előző nap elfordult tőle. Annál jobban meglepődik, mikor az anyja váratlanul beállít a hajóra. Milán lehetőséget kap, hogy eldöntse, beszáll-e az apja cégébe. Milán anyja ráadásul egymillió forint készpénzt is felajánl a fiának a lehetőség mellé. Karesz bátorításának köszönhetően Milán visszautasítja az állást, és amikor már az apja és anyja is megjelenik a hajón, végleg szakít a szüleivel. Ő nem egy lúzer, nem számít, mennyi időbe telik, míg sikeres lesz, de a maga módján akar az lenni, nem akarja a szülei életét élni!
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók